Дизайн журналу
Дизайн журналу
Табурет

Tri

Табурет Табурет в натуральному кедровому твердому тілі працював з верстатами з ЧПУ, а особливість ручної обробки полягає в тому, що він формується з блоку кедра з твердого дерева, необроблений 50 х 50, поверхня шліфується вручну за допомогою крупинок наждачного паперу, роблячи матову поверхню і гладкою на дотик Форми та колірна гамма конкретного кедрового дерева полягає в тому, щоб мати натуральне масло, яке захищає його, робить його функціональним об'єктом і практичним в його обслуговуванні, м'яким дизайном, що покращує природний матеріал, крім того, його аромат можна говорити про дизайнерський чуттєвий дотик , затишок та аромат.

Ваза

Flower Shaper

Ваза Ці серії ваз є результатом експериментів із можливостями та обмеженнями глини та власноруч побудованого 3D-глиняного принтера. Глина м'яка і податлива при мокрому стані, але при висиханні стає твердою і крихкою. Після нагрівання в печі, глина перетворюється на міцний, водонепроникний матеріал. Основна увага приділяється створенню цікавих форм і фактур, які важко і забирають багато часу, використовуючи традиційні методи. Матеріал та спосіб визначали структуру, текстуру та форму. Всі разом працюють, щоб допомогти формувати квіти. Інших матеріалів не додано.

Іграшка

Mini Mech

Іграшка Натхненний гнучким характером модульних конструкцій, Mini Mech - це сукупність прозорих блоків, які можна зібрати в складні системи. Кожен блок містить механічний блок. Завдяки універсальній конструкції муфт і магнітних з'єднувачів можна зробити безмежне різноманіття комбінацій. Ця конструкція має одночасно і освітні, і розважальні цілі. Вона спрямована на розвиток сили створення та дозволяє молодим інженерам бачити реальний механізм кожного підрозділу окремо і колективно в системі.

Кран

Aluvia

Кран Дизайн Aluvia притягує натхнення до алювіальних ерозій, формуючи на скелях ніжні силуети через час і стійкість; Так само, як річкова галька з боку річки, м'якість і доброзичливі вигини в дизайні ручки спокушають користувача без особливих зусиль. Ретельно продумані переходи дозволяють світлу плавно рухатися по поверхнях, тим самим надаючи кожному виробу гармонійний вигляд.

Стіл Для Ноутбуків

Ultraleggera

Стіл Для Ноутбуків У житловому просторі користувача він зможе взяти на себе завдання журнального столика та задовольнити потреби поставити, залишити, пам’ятаючи про ряд предметів; Він не тільки розроблений для використання ноутбука, але може бути менш специфічним для використання ноутбука; Він може допускати різні положення сидіння, не обмежуючи рухливості при використанні на коліні; Коротше кажучи, домашні меблі, яка не призначена для використання на колінах, але все ж рекомендується використовувати в моменти, знайдені в сидіннях, таких як крісла для сидінь на короткий термін.

Стілець

Stocker

Стілець Стокер - це злиття між табуретом і стільцем. Легкі дерев'яні сидіння, що складаються, підходять для приватних та напівфабрикатів. Його виразна форма підкреслює красу місцевої деревини. Складна конструкція та конструкція дозволяє їй із товщиною матеріалу 8 мм із 100-відсоткової масивної деревини створити надійний, але легкий виріб вагою лише 2300 Грам. Компактна конструкція Stocker дозволяє економити місця. Укладаючись один на одного, його можна легко зберігати, а завдяки інноваційному дизайну Stocker можна просунути повністю під стіл.