Дизайн журналу
Дизайн журналу
Чайний Сервіз

Wavy

Чайний Сервіз Натхнений травертиновою терасою на природі, Wavy - це чайний сервіз, який принесе вам унікальне чаювання. Інноваційні ручки розроблені так, щоб зручно розміщуватись у ваших руках. Надягнувши чашку долонями, ви виявите, що вона розгортається, як водяна лілія, і приведе вас до миті спокою.

Ювелірні Вироби

Poseidon

Ювелірні Вироби Ювелірна прикраса, яку я дизайн, виражає мої почуття. Він представляє мене як художника, дизайнера, а також як особистість. Спусковий механізм створення Посейдона був встановлений у найтемніші години мого життя, коли я почував себе переляканим, вразливим та потребував захисту. Перш за все, я створив цю колекцію для використання в самозахисті. Незважаючи на те, що це поняття зникло протягом усього проекту, воно все ще існує. Посейдон (бог моря і «Земляний шейкер», землетрусів у грецькій міфології) - моя перша офіційна колекція і спрямована на сильних жінок, що мали на меті дати відчувати власність відчуття сили та впевненості.

Етикетки

Stumbras Vodka

Етикетки Ця класична горілчана колекція Stumbras відроджує старі традиції литовської горілки. Дизайн робить старий традиційний продукт близьким і актуальним для сучасного споживача. Зелена скляна пляшка, важливі для виготовлення литовської горілки, легенди, засновані на справжніх фактах, і приємні, привабливі деталі - згорнута вирізана форма нагадує старі фотографії, похила смужка на дні, яка доповнює класичну симетричну композицію, а шрифти та кольори, які передають ідентичність кожного субренда, - роблять традиційну колекцію горілки нетрадиційною та цікавою.

Календар

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Календар Ми з вами будуємо міста. Повідомлення, яке передає корпорація NTT East Corporate Sales Promotion, міститься в цьому календарі на робочому столі. Верхня частина аркушів календаря - вирізана з різнокольорових будівель, а перекриваються аркуші утворюють одне щасливе місто. Це календар, який можна насолоджуватися щомісячним зміною декорацій лінії будівель і наповнює вас відчуттям залишатися щасливим цілий рік.

Календар

NTT COMWARE “Season Display”

Календар Це настільний календар, виконаний з вирізаним дизайном із сезонними мотивами на вишуканому тиснення. Родзинкою дизайну є показ, сезонні мотиви встановлюються під кутом 30 градусів для найкращого перегляду. Ця нова форма виражає нове чуття NTT COMWARE для генерування нових ідей. Думка приділяється функціональності календаря з достатньою кількістю простору для запису та правими рядками. Це добре для швидкого перегляду та простого використання, що нагадує оригінальність, що відрізняє його від інших календарів.

Ювелірні Вироби

odyssey

Ювелірні Вироби Основна ідея одісеї мономером передбачає покриття об’ємних, геометричних фігур з малюнком шкіри. З цього випливає взаємодію ясності та спотворення, прозорості та прихованості. Всі геометричні фігури та візерунки можна комбінувати за бажанням, змінювати та доповнювати доповненнями. Ця захоплююча, проста ідея дозволяє створити майже невичерпний діапазон конструкцій, ідеально співзвучних можливостям, пропонованим швидким прототипуванням (3D-друк), оскільки кожен клієнт може виготовити повністю індивідуальний та унікальний товар (відвідайте: www.monomer. eu-магазин).