Дизайн журналу
Дизайн журналу
Декор Пляшок

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Декор Пляшок Золоте сяйво «Литовська горілка Голд. Чорне видання »успадкувало свій ексклюзивний вигляд від литовського народного мистецтва. Ромби та ялинки, поєднані з маленьких квадратів, є дуже поширеними зразками в литовській народній творчості. Хоча посилання на ці національні мотиви набуло більш сучасних форм - загадкові минулі роздуми перетворилися на сучасне мистецтво. Переважаючий золотистий і чорний кольори підкреслюють винятковий процес фільтрації горілки через вугільні та золотисті фільтри. Саме це робить «литовська горілка золото». Чорне видання ”настільки делікатний і кришталево чистий.

Календар

Calendar 2014 “Flowers”

Календар Дизайн кімнати, принесіть пори року - Календар квітів оснащений дизайном вази з 12 різними квітами. Світлішайте щомісяця своє життя сезонною квіткою. Якісні конструкції мають силу змінювати простір та трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні вироби розроблені з використанням концепції Life with Design.

Ювелірні Вироби

Angels OR Demons

Ювелірні Вироби Ми спостерігаємо постійну битву між добром і злом, темрявою і світлом, день і ніч, хаос і порядок, війну і мир, героя і лиходія щодня. Незалежно від нашої релігії чи національності, нам розповіли історію наших постійних супутників: ангел, що сидить на правому плечі, і демон зліва, ангел переконує нас робити добро і фіксує наші добрі справи. Він диявол переконує нас робити погано і веде облік наших поганих вчинків. Ангел - метафора нашого "суперрего", а диявол означає "Ід" і постійну битву між совістю і несвідомим.

Етикетки

Propeller

Етикетки Propeller - це колекція духів з різних куточків світу, пов'язана тематикою повітряних подорожей та пілотним мандрівником як персонажем бренду. Особливості кожного виду напою розкриваються за допомогою численних ілюстрацій, написів, що нагадують авіаційні значки та ескізи, що служать рецептами коктейлів. Багатогранний дизайн доповнюється різними тонами кольорової фольги, різними лаками, візерунками та тисненням.

Календар

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Календар Промо-календар сайту порталу goo (http://www.goo.ne.jp) - це функціональний календар, на якому аркуш на кожен місяць перетворюється на кишеню, що дозволяє зберігати та керувати своїми візитними картками, нотатками та квитанціями. . Тема - Red String, щоб показати зв’язок між goo та його користувачами. Обидва кінці кишені насправді утримуються червоними стібками, які стають родзинкою дизайну. Календар в приємно виразній формі, він саме підходить на 2014 рік.

Чайний Сервіз

Wavy

Чайний Сервіз Натхнений травертиновою терасою на природі, Wavy - це чайний сервіз, який принесе вам унікальне чаювання. Інноваційні ручки розроблені так, щоб зручно розміщуватись у ваших руках. Надягнувши чашку долонями, ви виявите, що вона розгортається, як водяна лілія, і приведе вас до миті спокою.