Дизайн журналу
Дизайн журналу
Крісло

Baralho

Крісло Крісло Baralho має яскравий сучасний дизайн, складений чистими формами та прямими лініями. Це крісло, виготовлене з складок і зварних швів на пластині з матового алюмінію, виділяється своїм сміливим приляганням, яке кидає виклик міцності матеріалу. Він здатний об'єднати в одному елементі красу, легкість і точність ліній і кутів.

Флагманський Магазин

Lenovo

Флагманський Магазин Флагманський магазин Lenovo має на меті покращити імідж бренду, надаючи аудиторії платформу для взаємодії та спільного використання за допомогою способу життя, обслуговування та досвіду, створених у магазині. Концепція дизайну задумана на основі місії здійснити перехід від виробника обчислювальних пристроїв до провідного бренду серед постачальників побутової електроніки.

Винна Етикетка

5 Elemente

Винна Етикетка Дизайн "5 Elemente" є результатом проекту, де клієнт довірився дизайнерському агентству з повною свободою вираження поглядів. Родзинкою цього дизайну є римський символ "V", який зображує основну ідею продукту - п'ять видів вина, переплетених в унікальній суміші. Спеціальний папір, який використовується для етикетки, а також стратегічне розміщення всіх графічних елементів провокують потенційного споживача взяти пляшку і розкрутити її в руки, доторкнутися до неї, що, безумовно, справляє глибше враження і робить дизайн більш незабутнім.

Упаковка Безалкогольних Напоїв

Coca-Cola Tet 2014

Упаковка Безалкогольних Напоїв Створити серію банок з кока-колою, котрі поширюють мільйони бажань по всій країні. Ми використовували символ T Wet Coca-cola (птах Ластівка) як пристрій для формування цих побажань. На кожну консервну банку було виготовлено сотні мальованих ластівок і ретельно розміщені навколо спеціального сценарію, які разом утворюють низку змістовних в'єтнамських побажань. "А", означає Мир. "Tài" означає Успіх, "Lộc" означає Процвітання. Ці слова широко обмінюються протягом усього свята і традиційно прикрашають Tết прикраси.

Система Відкритого Посуду

Osoro

Система Відкритого Посуду Інноваційний характер OSORO полягає в поєднанні якості високоякісного склоподібного фарфору та його типової глянцевої шкіри з кольором слонової кістки з функцією, що підходить для консервування їжі в холодильнику або морозильній камері та для приготування їжі в паровій печі або мікрохвильовій печі. Просту модульну форму з її різноманітними елементами можна складати для економії місця, гнучко поєднувати та закривати різнокольоровим силіконовим O-Sealer або O-Connector, щоб їжа залишалася добре герметичною. OSORO можна універсально використовувати, усуваючи потребу в нашому щоденному житті.

Обмежена Серія Ексклюзивних Вин

Echinoctius

Обмежена Серія Ексклюзивних Вин Цей проект багато в чому унікальний. Дизайн повинен був відображати унікальний характер розглянутого продукту - ексклюзивне авторське вино. Крім того, виникла вимога повідомляти про глибокий зміст у назві продукту - превосходні, сонцестояння, контраст між ніччю та днем, чорно-білі, відкриті та незрозумілі. Дизайн мав намір відобразити таємницю, приховану вночі: красу нічного неба, яка нас так вражає, та містичну загадку, приховану в сузір’ях та Зодіаку.