Дизайн журналу
Дизайн журналу
Письмовий Стіл

Duoo

Письмовий Стіл Стіл Duoo - це бажання висловити характер через мінімалізм форм. Його тонкі горизонтальні лінії та кутові металеві ніжки створюють потужне візуальне зображення. Верхня полиця дозволяє розмістити канцтовари, щоб вона не заважала під час роботи. Прихований лоток на поверхні для підключення пристроїв підтримує чисту естетику. Стільниця з натурального шпону несе тепло текстури натуральної деревини. Стіл підтримує бездоганний баланс, завдяки гармонійно підібраним матеріалам, функціональності та практичності в поєднанні з естетикою регулярних і строгих форм.

Машина Домашньої Пасти

Hidro Mamma Mia

Машина Домашньої Пасти Hidro Mama Mia - це соціокультурний порятунок завдяки італійській гастрономії. Надзвичайно простий у використанні, він легкий і компактний, простий у зберіганні та транспортуванні. Це дозволяє безпечно високу продуктивність, забезпечуючи приємне приготування їжі для сім'ї у щоденному житті та взаємодії з друзями. Двигун повністю інтегрований до комплекту передач, що пропонує потужність, надійність та безпечне використання, забезпечуючи також легку чистку та підтримку. Він ріже тісто різної товщини, маючи можливість готувати різноманітні страви: макарони, локшина, лазанья, хліб, тістечка, піца та інше.

Гіперкар

Brescia Hommage

Гіперкар У часи високотехнологічних усіх цифрових гаджетів, плоскості сенсорних екранів та раціональних однотомних транспортних засобів проект Brescia Hommage - це старе шкільне двомісне дизайн дизайну гіперкар, що передбачається святкуванням епохи, в якій вишукана простота, сильна дотичність, сира сила, чиста краса та прямий зв’язок між людиною та машиною були правилом гри. Час, коли сміливі та геніальні люди, як Етторе Бугатті, самі створювали мобільні пристрої, які дивували світ.

Басейни

Termalija Family Wellness

Басейни Сімейне оздоровлення «Термалія» - це останній у серії проектів, які Енота побудувала в Терме Олімія за останні п’ятнадцять років і завершує повну трансформацію курортного комплексу. Здалеку, форма, колір і масштаб нової скупченої структури чотиригранних томів є продовженням скупчення навколишніх сільських будівель, візуально поширюючись в серце комплексу. Нова покрівля виконує роль великого літнього відтінку і не узурпує жоден дорогоцінний зовнішній простір.

Автоматична Соковижималка

Toromac

Автоматична Соковижималка Торомак спеціально розроблений своїм потужним виглядом, щоб запропонувати новий спосіб споживання свіжовичавленого апельсинового соку. Створений для максимального видобутку соку, він призначений для ресторанів, кафетерій та супермаркетів, а його преміальний дизайн дозволяє приємно пережити смак, здоров'я та гігієну. Він має інноваційну систему, яка ріже плід вертикально і стискає половинки за допомогою обертового тиску. Це означає, що максимальна продуктивність досягається без стискання або торкання оболонки.

Пивна Етикетка

Carnetel

Пивна Етикетка Дизайн етикетки пива в стилі модерн. Етикетка пива також містить багато деталей про процес заварювання. Дизайн також підходить для двох різних пляшок. Це можна зробити, просто надрукувавши дизайн на 100-відсотковому дисплеї та 70-відсотковому розмірі. Етикетка підключена до бази даних, що забезпечує, щоб кожна пляшка отримала унікальний номер наповнення.