Дизайн журналу
Дизайн журналу
Упаковка Харчових Продуктів

Chips BCBG

Упаковка Харчових Продуктів Завдання для реалізації чіп-упаковки марки BCBG полягало у проведенні серії упаковок у відповідності з всесвітом марки. Упаковка повинна бути як мінімалістичною, так і сучасною, маючи цей майстерний штрих чіпсів та ту приємну та симпатичну сторону, яка приносить персонажів, намальованих пером. Аперитив - це товариський момент, який повинен відчути на упаковці.

Сходи

U Step

Сходи U сходова клітка сходи утворена замиканням двох U-подібних квадратних профільних деталей, що мають різні розміри. Таким чином сходи стають самонесучими за умови, що розміри не перевищують поріг. Попередня підготовка цих деталей забезпечує зручність складання. Упаковка та транспортування цих прямих деталей також значно спрощені.

Сходи

UVine

Сходи Спіральна сходи з ультрафіолетового випромінювання утворюється шляхом поперемінного блокування профілів коробки U та V у формі V. Таким чином, сходи стає самонесучим, оскільки не потребує опори в центрі або по периметру. Завдяки своїй модульній та універсальній структурі конструкція приносить легкість у виробництві, упаковці, транспортуванні та монтажі.

Роздягальня

Sopron Basket

Роздягальня Sopron Basket - це професійна жіноча баскетбольна команда, що базується в місті Шопрон, Угорщина. Оскільки вони є однією з найуспішніших команд Угорщини з 12 кубками національних чемпіонів та здобули друге місце в Євролізі, керівництво клубу вирішило вкласти кошти в новий роздягальний комплекс, щоб мати досить престижний заклад до імені клубу, що відповідає потребам гравця краще, мотивуйте їх та сприяйте їх єдності.

Дерев'яний Електронний Велосипед

wooden ebike

Дерев'яний Електронний Велосипед Берлінська компанія Aceteam створила перший дерев’яний електронний велосипед, завданням було його побудувати екологічно чистим способом. Пошук компетентного партнера по співпраці був успішним на факультеті деревини науки та технологій Університету Еберсвальда для сталого розвитку. Ідея Маттіаса Брода стала реальністю, поєднуючи технологію ЧПУ та знання деревного матеріалу, народився дерев’яний E-Bike.

Інсталяція На Робочому Столі

Wood Storm

Інсталяція На Робочому Столі Wood Storm - це настільна установка для візуального задоволення. Турбулентність повітряного потоку реалізується деревною завісою, підсиленою світлами, відлитими знизу для світу без тяжкості. Установка веде себе як нескінченний динамічний цикл. Він спрямовує навколо себе зору зору, щоб шукати початкову або кінцеву точку, оскільки аудиторії насправді танцюють під штормом.