Дизайн журналу
Дизайн журналу
Готель

LiHao

Готель Повернення до природи, культурної станції міста. Створіть вишуканий спосіб життя. Виключно насолоджуватися тихою і тихою. Готель розташований у шумній зоні розвитку високих технологій Baoding. Дизайнер переосмислює міський курортний готель цілісним мисленням шляхом повторного поєднання навколишнього середовища, архітектури, ландшафту та інтер’єру, щоб створити витончений, природний та комфортний готельний простір. Нехай ділові мандрівники відчувають себе заможними у тиші, крадіжки на південне дозвілля.

Торгові Офіси

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Торгові Офіси З водою як дзеркальною поверхнею зображення висоти споруди; при скульптурі та насадженнях як елементах інтерес до води формується через декор; при плаваючих посадках та зміні фонтанів та художніх вогнів інтерес формується ; З водою як душею поєднання мистецтва та функції виводиться через переломний простір; широкий басейн, на сонці, брижі води, прозора та прозора, сяюча, крізь яскраву воду, чітко бачить ставлення кожної плитки, здається, що вона також очищає людський розум загалом.

Багатоквартирний Корпус

Best in Black

Багатоквартирний Корпус Best in Black - проект, спрямований на створення нового типу житлового будинку. Дизайн інтер'єру квартир являє собою індустріальний дизайн, що відповідає мексиканській архітектурі, вибрані матеріали - це ідея для дива в громадських приміщеннях і теплий вигляд квартир, що контрастує з чистим тверезим фасадом. Чотири фасади чітко натхненні випадковим розміщенням ігрових форм Tetris, що утворюють стіни та вікна будівлі, створюючи освітлені атмосфери, що створюють комфорт для користувача.

Розкішний Гібридний Фортепіано

Exxeo

Розкішний Гібридний Фортепіано EXXEO - елегантний гібридний фортепіано для сучасних просторів. Його унікальна форма втілює тривимірний синтез звукових хвиль. Клієнти можуть повністю налаштувати своє фортепіано, щоб він гармоніював із його оточенням як декоративне мистецтво. Це високотехнологічне фортепіано виготовлено з екзотичних матеріалів, таких як Carbon Fiber, преміум класу автомобільної шкіри та аерокосмічного класу. відтворює широкий динамічний діапазон грандіозних фортепіано через аудіосистему потужністю 200 Вт, 9 колонок. Спеціальна вбудована батарея дозволяє фортепіано виконувати до 20 годин за один заряд.

Продажний Будинок

Zhonghe Kechuang

Продажний Будинок Цей проект переслідує глибину та точність матеріалу, технології та простору та підкреслює цілісність функції, структури та форми. Завдяки поєднанню освітлювального ефекту та нових матеріалів, що становлять найкращі естетичні елементи, досягти мети передового дизайну, дати людям необмежене відчуття технології задуму.

Житловий Будинок

Casa Lupita

Житловий Будинок Каса Лупіта віддає належне класичній колоніальній архітектурі Меріди, Мексики та її історичних околиць. Цей проект передбачав реставрацію касони, яка вважається об'єктом спадщини, а також архітектурного, інтер'єрного, меблевого та ландшафтного дизайну. Концептуальна передумова проекту - поєднання колоніальної та сучасної архітектури.