Дизайн журналу
Дизайн журналу
Будинок

Zen Mood

Будинок Zen Mood - це концептуальний проект, зосереджений у трьох ключових драйверах: мінімалізм, адаптованість та естетичність. Окремі сегменти додаються, створюючи різноманітні форми та способи використання: будинки, офіси або демонстраційні зали можна створити, використовуючи два формати. Кожен модуль розроблений розміром 3,20 х 6,00 м, розміщеним у 19м² протягом 01 або 02 поверхів. Перевезення в основному здійснюються вантажними автомобілями, також його можна доставити і встановити всього за один день. Це унікальний сучасний дизайн, який створює прості, живі та креативні простори, що стало можливим завдяки чистому та індустріалізованому конструктивному методу.

Система Нанесення Маршрутів

Airport Bremen

Система Нанесення Маршрутів Сучасний сучасний дизайн та чітка інформація Hirarchie відрізняє нову систему. Система орієнтації працює швидко і зробить позитивний внесок у якість обслуговування, що надає аеропорт. Найважливіший засіб поруч із використанням нового шрифту, відмітний стрілочний елемент, введення різних кольорів з високою контрастністю. Особливо це стосувалося функціональних та психологічних аспектів, таких як хороша видимість, читабельність та безбар'єрність запису інформації. Використовуються нові алюмінієві корпуси із сучасним оптимізованим світлодіодним підсвічуванням. Додано башти для вивісок.

Меблі Для Раковин

Eva

Меблі Для Раковин Натхнення дизайнера прийшло від мінімального дизайну та для використання його як тихої, але освіжаючої функції у просторі ванної кімнати. Це випливало з дослідження архітектурних форм і простого геометричного обсягу. Басейн може бути потенційно елементом, який визначає різні простори навколо і одночасно центральну точку в просторі. Він дуже простий у використанні, чистий і довговічний. Існує кілька варіантів, включаючи окрему, сидячу лавку та настінне кріплення, а також одно- або подвійну раковину. Варіанти кольору (кольори RAL) допоможуть інтегрувати дизайн у простір.

Концепція Упаковки

Faberlic Supplements

Концепція Упаковки У сучасному світі люди постійно піддаються агресивному впливу зовнішніх негативних факторів. Погана екологія, напружений ритм життя в мегаполісах або стресах призводять до збільшення навантажень на організм. Для нормалізації та поліпшення функціонального стану організму застосовують добавки. Головною метафорою цього проекту стала схема поліпшення самопочуття людини із застосуванням добавок. Також основний графічний елемент повторює форму літери F - перша буква в найменуванні марки.

Будинок

Dezanove

Будинок Натхнення архітектора прийшло з рекультивованих евкаліптових дерев "батеїв". Це майданчики для виготовлення мідій на лимані, які є дуже важливою місцевою промисловістю в регіоні "Ріа да Аруса", Іспанія. На цих платформах використовується деревина евкаліпта, в регіоні є розширення цього дерева. Вік деревини не приховується, і різні зовнішні та внутрішні грані деревини використовуються для створення різних відчуттів. Будинок намагається запозичити традиції оточення та розкрити їх через історію, розказану в дизайні та деталізації.

Ресторан

Xin Ming Yuen

Ресторан Вхід - це парад контрастних матеріалів, конструкцій та кольорів. Приймальна зона - це простір спокійного комфорту. Сприятливі візерунки стикаються з грайливими прикрасами. Ззаду - динамічна зона бару в межах спокою. Традиційний китайський персонаж із світлодіодними фарами Хуя додає відчуття футуризму. Проїжджаючи через делікатно прикрашену покрівлю монастир - це обідня зона. Прикрашений квітковими, вуглеводними рибними зображеннями, рельєфними вітражними екранами та шафами древнього трав'яниста Бай Зі - це візуальна мандрівка часом та культурними реліквіями в моді.