Дизайн журналу
Дизайн журналу
Помічник Макіяжу

Eyelash Stand

Помічник Макіяжу Цей дизайн досліджує метафору вій. Дизайнер вважає, що вії - це переслідування особистого очікування. Він створює підставку для вій як іконку життя або мініатюрний етап виконання. Ця підставка символізує нагадуюче зобов’язання вранці або перед сном, встановлюючи вії тимчасово до або після нанесення. Підставка для вій - це спосіб запам'ятати те, що щось тривіальне сприяло особистому щоденному пригоду.

Інсталяція Теми

Dancing Cubes

Інсталяція Теми Цей дизайн взаємодіє з відображеним предметом за модулями. Цей тематичний стенд розроблений за допомогою саморозширюваного механізму для підключення шести або більше кубів до збільшеної шкали в трьох перпендикулярних напрямках. Конфігурація вільної форми з насечками робить зв’язок подібним до переплетених танцюючих людей. Розташування невеликих отворів створює структуру розміщення предмета з лінійними частинами.

Настільне Світло

Moon

Настільне Світло Це світло відіграє активну роль для супроводу людей у робочому просторі з ранку до ночі. Він був розроблений з урахуванням робочого середовища для людей. Провід можна підключити до портативного комп'ютера або банку живлення. Форма Місяця була зроблена з трьох четвертин кола, як висхідна ікона із зображення місцевості, виготовленої з нержавіючої рамки. Поверхневий малюнок Місяця нагадує посадковий посібник у космічному проекті. Налаштування виглядає як скульптура при денному світлі та світловий прилад, який втішає напруженість роботи вночі.

Світло

Louvre

Світло Лувр-світло - це інтерактивна настільна лампа, натхненна грецьким літнім сонячним світлом, яке легко проходить із закритих стулок через Лувр. Він складається з 20 кілець, 6 пробок і 14 оргскла, які грайливо змінюють порядок, щоб перетворити дифузію, об'єм і остаточну естетику світло відповідно до уподобань і потреб користувачів. Світло пропускає крізь матеріал і викликає дифузію, тому тіні не з’являються на собі, ані на поверхнях навколо нього. Кільця з різною висотою дають можливість нескінченних комбінацій, безпечного налаштування та повного контролю світло.

Соціальне Та Дозвілля

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Соціальне Та Дозвілля Горизонтальні та вертикальні лінії перетинаються між собою, утворюючи сітку. Кожна сітка - це комунікаційна платформа, яка також є джерелом концепції дизайну віскі-бару. Щодо енергозбереження та захисту навколишнього середовища, дизайнер використовував світлодіодні енергозберігаючі лампи в усьому барі. Щоб підтримувати якість повітря в барі, конструкція приймає вікна з півночі на південь, що може забезпечити проходження природного повітря.

Дизайн Одягу

Sidharth kumar

Дизайн Одягу NS GAIA - це сучасна етикетка жіночого одягу, що походить з Нью-Делі, яка багата на унікальний дизайн та техніку з тканини. Бренд є великим прихильником продуманого виробництва та речей на велосипеді та переробці. Важливість цього фактора відбивається на стовпах іменування, "N" і "S" в NS GAIA, що виступають за природу та стійкість. Підхід NS GAIA "менше, тим більше". Лейбл відіграє активну роль у повільному русі, забезпечуючи мінімальний вплив на навколишнє середовище.