Дизайн журналу
Дизайн журналу
Стіл

Grid

Стіл Сітка - це стіл, розроблений із сіткової системи, натхненної традиційною китайською архітектурою, де тип дерев'яної конструкції під назвою Дугонг (Ду Гун) використовується в різних частинах будівлі. Використовуючи традиційну взаємозв’язану дерев’яну структуру, складання столу також є процесом вивчення конструкції та переживання історії. Несуча конструкція (Dou Gong) виготовлена з модульних деталей, які легко розбираються при необхідності зберігання.

Серія Меблів

Sama

Серія Меблів Sama - це справжня серія меблів, яка забезпечує функціональність, емоційний досвід та унікальність завдяки своїм мінімальним, практичним формам та сильному візуальному ефекту. Культурне натхнення, почерпнуте з поезії кружляючих костюмів, що носяться на церемоніях Сама, переосмислюється в його дизайні через гру конічної геометрії та техніки вигину металу. Скульптурна постава серії поєднується з простотою матеріалів, форм та технологій виготовлення, щоб запропонувати функціональні можливості. естетичні переваги. Результат - сучасна серія меблів, що забезпечує виразний дотик до житлових приміщень.

Кільце

Dancing Pearls

Кільце Танцюючі перлини серед бурхливих морських хвиль - це результат натхнення з океану та перлин, і це кільце 3D-моделі. Це кільце розроблено з поєднанням золота та різнокольорових перлин зі спеціальною структурою для реалізації руху перлів між шумливими хвилями океану. Діаметр труби був обраний належного розміру, що робить конструкцію досить міцною, щоб зробити модель технологічною.

Ліжко Для Котів

Catzz

Ліжко Для Котів При розробці ліжка для котів Catzz натхнення черпали потреби котів і господарів, а також об’єднання функцій, простоти та краси. Під час спостереження за котами їх унікальні геометричні риси надихнули на чисту і впізнавану форму. Деякі характерні поведінкові зразки (наприклад, рух вух) увійшли в досвід користування котом. Крім того, маючи на увазі власників, метою було створити предмет меблів, який вони могли б налаштувати та з гордістю демонструвати. Більше того, важливо було забезпечити легке обслуговування. Все це забезпечує гладкий геометричний дизайн та модульна структура.

Клуб Відпочинку

Central Yosemite

Клуб Відпочинку Поверніться до простоти життя, сонце через вікно перекриває світло і тінь. Для кращого відображення природного аромату в загальному просторі, використовуйте в повному обсязі дизайн колоди, простий і стильний, гуманістичний комфорт, підкреслюючи атмосферу художнього простору. Східний шарм, тон з неповторним просторовим настроєм. Це ще один вираз інтер’єру, він природний, чистий, мінливий.

Суха Упаковка Для Чаю

SARISTI

Суха Упаковка Для Чаю Конструкція являє собою циліндричний контейнер з яскравими кольорами. Інноваційне та яскраве використання кольорів та форм створює гармонійний дизайн, що відображає рослинні настої SARISTI. Що відрізняє наш дизайн, це наша здатність надати сучасний вигляд сухій упаковці чаю. Тварини, які використовуються в упаковці, представляють емоції та умови, які люди часто відчувають. Наприклад, птахи Фламінго представляють любов, ведмідь Панда - розслаблення.