Дизайн журналу
Дизайн журналу
Мистецтво

Supplement of Original

Мистецтво Білі прожилки в річкових каменях призводять до випадкових візерунків на поверхнях. Підбір певних річкових каменів і їх розташування перетворює ці візерунки на символи у вигляді латинських літер. Так утворюються слова і речення, коли камені знаходяться в правильному положенні один біля одного. Виникають мова і спілкування і їх знаки стають доповненням до того, що вже є.

Візуальна Ідентичність

Imagine

Візуальна Ідентичність Мета полягала у використанні форм, кольорів та технік дизайну, натхнених позами йоги. Елегантний дизайн інтер’єру та центру, пропонуючи відвідувачам відчути спокій, щоб відновити свою енергію. Тому дизайн логотипу, онлайн-медіа, графічні елементи та упаковка дотримувались золотого перетину, щоб мати ідеальну візуальну ідентичність, як очікувалося, щоб допомогти відвідувачам центру отримати чудовий досвід спілкування через мистецтво та дизайн центру. Дизайнер втілив у дизайні досвід медитації та йоги.

Вішалка Для Одягу

Linap

Вішалка Для Одягу Ця елегантна вішалка для одягу дозволяє вирішити деякі з найбільших проблем - складність вставлення одягу з вузьким коміром, складність підвішування нижньої білизни та довговічність. Натхненням для створення дизайну стала скріпка для паперу, яка є безперервною та міцною, а остаточне формування та вибір матеріалу було пов’язано з вирішенням цих проблем. В результаті виходить чудовий продукт, який полегшує повсякденне життя кінцевого споживача, а також приємний аксесуар магазину-бутіку.

Житловий

House of Tubes

Житловий Проект являє собою злиття двох будівель, занедбаного 70-х років із будівлею нинішньої епохи, а елементом, який покликаний об’єднати їх, є басейн. Це проект, який має два основні види використання: перше як резиденція для сім’ї з 5 членів, 2-е як художній музей, з широкими площами та високими стінами, щоб прийняти понад 300 осіб. Дизайн копіює форму задньої гори, знакову гору міста. У проекті використано лише 3 обробки світлих тонів, щоб простір сяяв через природне світло, яке проектується на стіни, підлогу та стелю.

Журнальний Столик

Sankao

Журнальний Столик Журнальний столик Sankao, «три грані» по-японськи, — це елегантний предмет меблів, призначений стати важливим символом будь-якої сучасної вітальні. Sankao заснований на еволюційній концепції, яка росте і розвивається як жива істота. Вибір матеріалу міг бути лише масивом деревини з екологічно чистих плантацій. Журнальний столик Sankao однаково поєднує найвищу технологію виробництва з традиційною майстерністю, що робить кожен предмет унікальним. Sankao доступний у різних типах масиву дерева, таких як іроко, дуб або ясен.

Навушники Tws

PaMu Nano

Навушники Tws PaMu Nano розробляє «невидимі у вусі» навушники, призначені для молодих користувачів і підходять для інших сценаріїв. Дизайн базується на оптимізації вушних даних понад 5000 користувачів і, нарешті, гарантує, що більшість вух буде комфортно їх носити, навіть коли лежить на боці. Поверхня зарядного футляра використовує спеціальну еластичну тканину, щоб приховати індикатор за допомогою вбудованої технології пакування. Магнітне всмоктування полегшує роботу. BT5.0 спрощує роботу, зберігаючи швидке та стабільне з’єднання, а кодек aptX забезпечує вищу якість звуку. Водостійкість IPX6.