Дизайн журналу
Дизайн журналу
Дизайн Інтер’Єру

Corner Paradise

Дизайн Інтер’Єру Оскільки ділянка розташована на кутовій ділянці в інтенсивному транспорті міста, як можна знайти спокій у галасливому районі, зберігаючи переваги підлоги, просторову практичність та архітектурну естетику? Це питання зробило дизайн досить складним на початку. Щоб значно підвищити конфіденційність житла при збереженні хорошого освітлення, вентиляції та глибини поля, дизайнер зробив сміливу пропозицію, побудувати внутрішній ландшафт. Тобто побудувати триповерховий кубічний будинок і перенести передній і задній двори в атріум. , для створення зеленого та водного ландшафту.

Житловий Будинок

Oberbayern

Житловий Будинок Дизайнер вважає, що глибина та значущість космосу живуть у стійкості, що випливає з єдності взаємопов’язаних і співзалежних людини, космосу та навколишнього середовища; отже, з величезними оригінальними матеріалами та переробленими відходами, концепція матеріалізована в дизайн-студії, поєднанні дому та офісу, для стилю дизайну, який співіснує з навколишнім середовищем.

Концептуальна Експозиція

Muse

Концептуальна Експозиція Muse — це експериментальний дизайнерський проект, що вивчає музичне сприйняття людини за допомогою трьох інсталяцій, які надають різні способи відчути музику. Перший є суто сенсаційним з використанням термоактивного матеріалу, а другий демонструє розшифроване сприйняття музичної просторовості. Останній – це переклад між нотними записами та візуальними формами. Людей заохочують взаємодіяти з інсталяціями та досліджувати музику візуально за допомогою власного сприйняття. Головне повідомлення полягає в тому, що дизайнери повинні знати, як сприйняття впливає на них на практиці.

Ідентичність Бренду

Math Alive

Ідентичність Бренду Динамічні графічні мотиви збагачують ефект навчання математики в середовищі змішаного навчання. Параболічні графіки з математики надихнули дизайн логотипу. Букви А і V з’єднані безперервною лінією, що демонструє взаємодію вихователя та учня. Він передає повідомлення про те, що Math Alive допомагає користувачам стати чудовими дітьми в математиці. Ключові візуальні елементи представляють трансформацію абстрактних математичних понять у тривимірну графіку. Завдання полягало в тому, щоб збалансувати веселу та привабливу обстановку для цільової аудиторії з професіоналізмом бренду освітніх технологій.

Ювелірна Колекція

Biroi

Ювелірна Колекція Biroi — це 3D-друкована серія ювелірних виробів, натхненна легендарним небесним феніксом, який кидається у вогонь і відроджується з власного попелу. Динамічні лінії, що утворюють структуру, і розкинутий на поверхні візерунок Вороного символізують фенікса, який оживає від палаючого полум'я і злітає в небо. Візерунок змінює розмір, щоб обтікати поверхню, надаючи структурі відчуття динамізму. Дизайн, який сам по собі демонструє схожу на скульптуру присутність, дає власнику сміливість зробити крок вперед, підкреслюючи свою унікальність.

Мистецтво

Supplement of Original

Мистецтво Білі прожилки в річкових каменях призводять до випадкових візерунків на поверхнях. Підбір певних річкових каменів і їх розташування перетворює ці візерунки на символи у вигляді латинських літер. Так утворюються слова і речення, коли камені знаходяться в правильному положенні один біля одного. Виникають мова і спілкування і їх знаки стають доповненням до того, що вже є.