Дизайн журналу
Дизайн журналу
Привітний Fi-Вертушок

Calliope

Привітний Fi-Вертушок Кінцева мета столу Hi-Fi - повернути найчистіші та незабруднені звуки; ця суть звуку є і кінцевою, і концепцією цієї конструкції. Цей красивий майстерний виріб - це скульптура звуку, яка відтворює звук. Як поворотний столик, він є одним із найкращих доступних грамотних верстатів Hi-Fi, і це неперевершене виконання, як вказується, так і посилюється своєю унікальною формою та аспектами дизайну; приєднання форми та функції в духовному союзі для втілення вертушки Calliope.

Сережки Та Кільце

Vivit Collection

Сережки Та Кільце Натхненний формами, знайденими в природі, колекція Vivit створює цікаве та цікаве сприйняття витягнутими формами та закрученими лініями. Шматки Vivit складаються з зігнутих 18-ти дюймових жовтих золотих аркушів з чорним покриттям родію на зовнішніх гранях. Сережки у формі листя оточують мочки вух, завдяки чому природні рухи створюють цікавий танець між чорним і золотим - приховуючи і розкриваючи жовте золото внизу. Синусотність форм та ергономічні атрибути цієї колекції представляють захоплюючу гру світла, тіней, відблисків та відбитків.

Умивальник

Vortex

Умивальник Мета дизайну вихору - знайти нову форму для впливу потоку води в умивальниках, щоб підвищити їх ефективність, сприяти їхньому користувальницькому досвіду та покращувати естетичні та семіотичні якості. Результат - метафора, що походить від ідеалізованої вихрової форми, що означає стік та потік води, що візуально позначає весь об’єкт як функціонуючий умивальник. Ця форма, поєднана з краном, спрямовує воду по спіральній доріжці, що дозволяє однаковій кількості води покривати більше ґрунту, що призводить до зменшення споживання води для очищення.

Бутик І Шоу-Рум

Risky Shop

Бутик І Шоу-Рум Ризиковий магазин був розроблений і створений компанією Smallna, дизайнерською студією та старовинною галереєю, заснованою Пьотром Плоскі. Завдання поставило багато проблем, оскільки бутик розташований на другому поверсі житлового будинку, не має вітрини і має площу всього 80 кв.м. Тут виникла ідея подвоїти площу, використовуючи як простір на стелі, так і площу підлоги. Досягається гостинна домашня атмосфера, навіть якщо меблі насправді вивішені перекриттям на стелі. Ризикований магазин розрахований на всі правила (він навіть не сприймає тяжкості). Це повністю відображає дух бренду.

Сережки Та Кільце

Mouvant Collection

Сережки Та Кільце Колекція Муванта була натхненна деякими аспектами футуризму, такими як ідеї динамізму та матеріалізації нематеріального, представлені італійським художником Умберто Бокціоні. У сережках та кільці колекції Mouvant представлено кілька золотих фрагментів різного розміру, зварених таким чином, що досягається ілюзія руху та створюється безліч різних форм, залежно від кута візуалізації.

Горілка

Kasatka

Горілка "КАСАТКА" була розроблена як преміальна горілка. Дизайн мінімалістичний, як у формі пляшки, так і в кольорах. Проста циліндрична пляшка та обмежений діапазон кольорів (білий, відтінки сірого, чорного) підкреслюють кристалічну чистоту виробу, а також витонченість та стиль мінімалістичного графічного підходу.