Дизайн журналу
Дизайн журналу
Відривний Пристрій Для Навчання

Unite 401

Відривний Пристрій Для Навчання Об'єднайте 401: ідеальний дует для освіти. Поговоримо про командну роботу. Завдяки неймовірно універсальному дизайну 2 в 1, Unite 401 є ідеальним пристроєм для студентських навчальних середовищ. Поєднання планшета та ноутбука забезпечує найпотужніше мобільне рішення для освіти, наділене безпечним дизайном mgseries за найрозумнішою ціною.

Офісний Малий Масштаб

Conceptual Minimalism

Офісний Малий Масштаб Дизайн інтер'єру облямований естетичним, але не функціональним мінімалізмом. Простір відкритого плану підкреслюється чистими лініями, великими заскленими отворами, які дозволяють отримати багато природного денного світла, що дозволяє лінії та площині стати основними структурними та естетичними елементами. Відсутність прямих кутів визначала необхідність прийняття більш динамічного виду простору, тоді як вибір світлої кольорової палітри в поєднанні з різноманітністю матеріалу та текстури дозволяє забезпечити єдність простору та функцій. Незавершені бетонні оздоблення піднімають до стін, щоб додати контраст між біло-м’яким і шорстко-сірим.

Сад

Tiger Glen Garden

Сад Сад Тигра Глена - це споглядальний сад, побудований у новому крилі Музею мистецтв Джонсона. Він натхненний китайською притчею, яка називається "Три смішника тигрового глена", в якій троє чоловіків долають свої сектантські відмінності, щоб знайти єдність дружби. Сад був спроектований у суворому стилі під назвою karesansui японською мовою, в якому створюється зображення природи з розташуванням каменів.

Творча Реконструкція

Redefinition

Творча Реконструкція Короткий проект проекту полягав у збереженні гірського контексту, не випромінюючи сільських пам’яток про переважаючі гірські типології гір. Він передбачав капітальний ремонт типового гірського будинку. Все було б виготовлено на місці, використовуючи в якості основних матеріалів металеві, соснові та мінеральні агрегати, людську працю та досвід. Основна ідея полягала в тому, щоб дозволити об'єктам набути використання та сентиментальної цінності після того, як власники вважатимуть їх корисними та знайомими, а також розробити з урахуванням перетворюючої сили матеріалів.

Ресторан

100 Bites Dessert

Ресторан Укусити як тему дизайну, графічні портрети, моделі зубів, візуальні головні знаменитості - все ключові особливості допомагають стимулювати смакові рецептори кожного клієнта. Від фантазійної коричнево-білої графічної стелі, до білої супер графічної стіни, до акуратно розташованої стіни дисплея виробу, разом із 100 кусаючими значками, що представляють різні десятиліття, насичений розроблений аромат чорного гумору плутає.

Корпоративний Дизайн

Vivifying Minimalism

Корпоративний Дизайн Результатом було створення сучасного простору, який адаптуватиме терапію на основі передових технологій, пропонуючи класичні спа-процедури. Отримана пропозиція полягала в тому, щоб створити динамічний простір, який випромінює суворість наукових лабораторій, додаючи знайомі конотації теплих класичних інтер'єрів. Натхнення для наземного лобі прийшло з дзенської філософії та діадичної природи космосу. Білий лавапластер натякає на клінічну білу та наукову причину, шоколадно-коричневий з класичної палітри натякає на смакові конотації людських бажань.