Дизайн журналу
Дизайн журналу
Кухонний Табурет

Coupe

Кухонний Табурет Цей табурет створений для того, щоб допомогти йому підтримувати нейтральну сидячу стоячу позу. Спостерігаючи за повсякденною поведінкою людей, команда дизайнерів виявила необхідність людей сидіти на табуретах протягом більш короткого періоду часу, наприклад, сидіти на кухні для швидкої перерви, що надихнуло команду створити цей табурет саме для розміщення такої поведінки. Цей табурет розроблений з мінімальними деталями та конструкціями, що робить табурет доступним і економічно вигідним як для покупців, так і для продавців, враховуючи продуктивність виготовлення.

Інфографіка З Анімованим Gif

All In One Experience Consumption

Інфографіка З Анімованим Gif Проект «Все в одному досвіді споживання» - це інфографіка великих даних, що показує інформацію, таку як призначення, тип та споживання відвідувачів складних торгових центрів. Основний зміст складається з трьох репрезентативних статистичних даних, отриманих в результаті аналізу Великих даних, і вони розташовуються зверху вниз відповідно до порядку важливості. Графіка робиться за допомогою ізометричних методик і групується за допомогою репрезентативного кольору кожного предмета.

Фільм-Плакат

Mosaic Portrait

Фільм-Плакат Художній фільм «Мозаїчний портрет» був випущений як концепт-плакат. В основному вона розповідає історію про дівчину, яка зазнала сексуальних зловживань. Білий зазвичай має метафору смерті та символ цнотливості. Цей плакат вирішує приховати повідомлення про "смерть" за тихим і ніжним станом дівчини, щоб виділити сильнішу емоцію за тишею. У той же час дизайнер інтегрував художні елементи та сугестивні символи в картину, викликаючи більш масштабне мислення та дослідження кінотвірних робіт.

Пояс Для Білизни В Приміщенні

Brooklyn Laundreel

Пояс Для Білизни В Приміщенні Це пральний пояс для внутрішнього використання. Компактний корпус, менший від японської м'якої м'якої обкладинки, виглядає як рулетка, гладка обробка, без шурупа на поверхні. Пояс довжиною 4 м має всього 29 отворів, кожен отвір може тримати і тримати вішалку для пальто без прищіпок, він працює для швидкого висихання. Пояс виготовлений з антибактеріального та протиплідної поліуретану, безпечного, чистого та міцного матеріалу. Максимальне навантаження - 15 кг. 2 шт. Гака та обертового корпусу дозволяють використовувати багаторазове використання. Невеликий і простий, але це дуже корисний предмет прання в приміщенні. Простота експлуатації та розумна установка підійдуть для будь-яких типів приміщення.

Лікарня

Warm Transparency

Лікарня Зазвичай, лікарня, як правило, являє собою простір, який має поганий природний колір або матеріал через штучну структуру, щоб покращити функціональність та ефективність. Тому пацієнти відчувають, що вони перебувають окремо від свого повсякденного життя. Слід враховувати комфортне середовище, де пацієнти можуть проводити та звільнятися від стресу. Архітектори ТСК забезпечують відкритий, комфортний простір, встановлюючи відкритий стельовий простір у формі Г та великі карнизи, використовуючи багато деревного матеріалу. Тепла прозорість цієї архітектури пов'язує людей та медичні служби.

Сережки

Van Gogh

Сережки Сережки, натхнені мигдальним деревом у цвітінні, намальованим Ван Гогом. Делікатність гілок відтворена делікатними ланцюжками типу Картьє, які, як і гілки, гойдаються вітром. Різні відтінки різних дорогоцінних каменів, від майже білого до більш насиченого рожевого, являють собою відтінки квітів. Згусток квітучих квітів представлений різними верхівками. Виготовлений із золота 18k, рожевих діамантів, морганітів, рожевих сапфірів та рожевих турмалінів. Полірована і текстурована обробка. Надзвичайно легкий і з ідеальним приляганням. Це прихід весни у вигляді коштовності.