Дизайн журналу
Дизайн журналу
Навушники Tws

PaMu Quiet ANC

Навушники Tws PaMu Quiet ANC — це набір справжніх бездротових навушників із активним шумопоглинанням, які можуть ефективно вирішити існуючі проблеми із шумом. Завдяки подвійному флагманському bluetooth Qualcomm і цифровому незалежному чіпсету активного шумозаглушення, загальне загасання PaMu Quiet ANC може досягати 40 дБ, що може ефективно зменшити шкоду, спричинену шумами. Користувачі можуть перемикатися між функцією проходження та активним шумозаглушенням відповідно до різних сценаріїв, як у повсякденному житті, так і в ділових випадках.

Освітлювальний Блок

Khepri

Освітлювальний Блок Хепрі — торшер, а також підвіска, створена на основі стародавніх єгиптян Хепрі, бога сходу ранкового сонця та відродження скарабея. Просто торкніться Khepri, і світло загориться. Від темряви до світла, як завжди вірили стародавні єгиптяни. Розроблений на основі еволюції форми єгипетського скарабея, Khepri оснащений світлодіодним світлодіодом з можливістю затемнення, який регулюється сенсорним перемикачем, який забезпечує три налаштування яскравості, регулюваної одним дотиком.

Ідентичність, Брендинг

Merlon Pub

Ідентичність, Брендинг Проект Merlon Pub являє собою цілий дизайн бренду та ідентичності нового закладу громадського харчування в Тврді в Осієку, старому центрі міста в стилі бароко, побудованому у 18 столітті як частина великої системи стратегічно укріплених міст. В оборонній архітектурі назва Мерлон означає суцільні, вертикальні огорожі, призначені для захисту спостерігачів і військових на вершині форту.

Упаковка

Oink

Упаковка Щоб забезпечити видимість клієнта на ринку, було обрано грайливий зовнішній вигляд. Такий підхід символізує всі якості бренду, оригінальні, смачні, традиційні та місцеві. Основною метою використання нової упаковки було донести клієнтам історію розведення чорних свиней та виготовлення традиційних м’ясних делікатесів найвищої якості. У техніці ліногравюри створено набір ілюстрацій, які демонструють майстерність виконання. Самі ілюстрації представляють справжність і спонукають замовника задуматися про продукти Oink, їх смак і текстуру.

Переноска Для Домашніх Тварин

Pawspal

Переноска Для Домашніх Тварин Переноска для тварин Pawspal заощадить енергію та допоможе власнику тварини швидко доставити. Концепція дизайну переноски для тварин Pawspal, натхненна космічним шаттлом, за допомогою якої вони можуть доставити своїх милих вихованців куди завгодно. А якщо у них є ще один вихованець, вони можуть поставити ще одного зверху і приєднати колеса внизу, щоб тягнути переноски. Крім того, Pawspal має внутрішній вентиляційний вентилятор, який зручний для домашніх тварин і легко заряджається за допомогою USB C.

Передпродажний Офіс

Ice Cave

Передпродажний Офіс Ice Cave — шоу-рум для клієнта, якому потрібен простір унікальної якості. Тим часом, здатний продемонструвати різні властивості проекту Tehran Eye. Відповідно до функції проекту, приваблива, але нейтральна атмосфера для показу об’єктів та подій за потреби. Ідеєю дизайну було використання мінімальної логіки поверхні. Інтегрована сітчаста поверхня розкинута по всьому простору. Простір, необхідний для різних видів використання, формується на основі сторонніх сил у напрямку вгору і вниз, що діють на поверхню. Для виготовлення ця поверхня була розділена на 329 панелей.