Дизайн журналу
Дизайн журналу
Освітлення

Mondrian

Освітлення Підвісна лампа Mondrian досягає емоцій за допомогою кольорів, об’ємів і форм. Назва веде до його натхненника, художника Мондріана. Це підвісний світильник прямокутної форми по горизонтальній осі, побудований декількома шарами кольорового акрилу. Лампа має чотири різні види, використовуючи переваги взаємодії та гармонії, створених шістьма кольорами, використаними для цієї композиції, де форма переривається білою лінією та жовтим шаром. Mondrian випромінює світло як вгору, так і вниз, створюючи розсіяне, неінвазивне освітлення, яке регулюється за допомогою бездротового пульта дистанційного керування з можливістю затемнення.

Гантельний Захват

Dbgripper

Гантельний Захват Це безпечний і хороший фітнес-інструмент для утримання для будь-якого віку. М'яке на дотик покриття на поверхні, що забезпечує шовковистість. Виготовлений з силікону, що підлягає переробці, зі спеціальною формулою матеріалу, що забезпечує 6 різних рівнів твердості, різного розміру та ваги, забезпечує додаткову тренування сили зчеплення. Ручний захват також може вставлятися в закруглені виїмки з обох боків штанги гантелей, додаючи йому вагу для тренування м’язів рук до 60 видів різних комбінацій сили. Привертають увагу кольори від світлого до темного, вказують на міцність і вагу від світлого до важкого.

Ваза

Canyon

Ваза Ваза для квітів ручної роботи була виготовлена за допомогою 400 деталей точного лазерного різання листового металу різної товщини, укладаючи шар за шаром, і зварював по шматку, демонструючи художню скульптуру вази для квітів, представлену у детальному малюнку каньйону. Шари металу для накладання показують текстуру секції каньйону, також збільшуючи сценарії з різним оточенням, створюючи нерегулярно мінливі ефекти природної текстури.

Стілець

Stool Glavy Roda

Стілець Табурет Глави Рода втілює в собі якості, притаманні Главі сім'ї: порядність, організованість і самодисципліну. Прямі кути, форми кола та прямокутника в поєднанні з елементами орнаменту підтримують зв’язок минулого і сьогодення, перетворюючи крісло як вічний об’єкт. Стілець виготовлений з дерева з використанням екологічно чистих покриттів і може бути пофарбований у будь-який колір. Табурет Glavy Roda природно впишеться в будь-який інтер'єр офісу, готелю або приватного будинку.

Нагорода

Nagrada

Нагорода Цей дизайн реалізований для того, щоб сприяти нормалізації життя під час самоізоляції, а також для створення спеціальної нагороди для переможців онлайн-турнірів. Дизайн нагороди являє собою перетворення пішака на королеву, як визнання прогресу гравця в шахах. Нагорода складається з двох плоских фігур, королеви та пішака, які вставлені одна в одну завдяки вузьким прорізам, що утворюють єдиний кубок. Конструкція нагороди довговічна завдяки нержавіючої сталі та зручна для транспортування переможцю поштою.

Фабрика

Shamim Polymer

Фабрика Заводу необхідно підтримувати три програми, включаючи виробниче приміщення, лабораторію та офіс. Відсутність визначених функціональних програм у цих типах проектів є причиною їх неприємної просторової якості. Цей проект спрямований на вирішення цієї проблеми, використовуючи елементи циркуляції для поділу непов’язаних програм. Дизайн будівлі обертається навколо двох порожніх просторів. Ці пусті простори створюють можливість для відокремлення функціонально не пов’язаних між собою просторів. При цьому виконує роль середнього дворика, де кожна частина будівлі з'єднана одна з одною.