Дизайн журналу
Дизайн журналу
Ресторан

Xin Ming Yuen

Ресторан Вхід - це парад контрастних матеріалів, конструкцій та кольорів. Приймальна зона - це простір спокійного комфорту. Сприятливі візерунки стикаються з грайливими прикрасами. Ззаду - динамічна зона бару в межах спокою. Традиційний китайський персонаж із світлодіодними фарами Хуя додає відчуття футуризму. Проїжджаючи через делікатно прикрашену покрівлю монастир - це обідня зона. Прикрашений квітковими, вуглеводними рибними зображеннями, рельєфними вітражними екранами та шафами древнього трав'яниста Бай Зі - це візуальна мандрівка часом та культурними реліквіями в моді.

Торгові Площі

Portugal Vineyards

Торгові Площі Концепт-магазин Португалія Виноградники - це перший магазин фізичних товарів для онлайн-спеціалістів з організації вин. Розташований поруч із штаб-квартирою компанії, що виходить на вулицю і займає 90 м2, магазин складається з відкритого плану, позбавленого перегородок. Інтер'єр - це сліпуче білий і мінімальний простір з круговою циркуляцією - біле полотно для того, щоб португальське вино сяяло і було видно. Полиці вирізані зі стін по відношенню до винних терас на 360 градусних захоплюючих роздрібних умовах без лічильника.

Мистецтво

Metamorphosis

Мистецтво Сайт знаходиться в індустріальному регіоні Keihin в передмісті Токіо. Куріння диму послідовно з димоходів важких промислових заводів може зображати негативні зображення, такі як забруднення та матеріалізм. Однак фотографії були зосереджені на різних аспектах фабрик, що зображують її функціональну красу. Протягом дня труби та споруди створюють геометричні візерунки з лініями та текстурами, а масштаб на вивітрюваних об'єктах створює атмосферу гідності. Вночі заклади перетворюються на таємничу космічну фортецю, що складається з науково-фантастичних фільмів у 80-х.

Виставковий Зал

City Heart

Виставковий Зал Від архітектури міста до індексу, щоб зрозуміти та зважити баланс дизайну, вираз міста стиснувся у три кутові простори, через міське будівництво та розвиток для просування підприємств, перспектив міста та людей на зміну міста та міських характеристик та містобудування складання клімату в обмін, щоб висловити дизайнерське розуміння міста, більше побачити минуле міста, щоб побачити його майбутнє.

Настільна Лампа

Oplamp

Настільна Лампа Oplamp складається з керамічного корпусу та твердої деревної основи, на якій розміщено світлодіодне джерело світла. Завдяки своїй формі, отриманій в результаті синтезу трьох конусів, тіло Oplamp можна повернути до трьох відмінних положень, що створює різні види світла: висока настільна лампа з навколишнім світлом, низька настільна лампа з навколишнім світлом або два навколишні вогні. Кожна конфігурація конусів лампи дозволяє принаймні одному із пучків світла природним чином взаємодіяти з оточуючими архітектурними налаштуваннями. Oplamp розроблений і повністю виготовлений вручну в Італії.

Регульована Настільна Лампа

Poise

Регульована Настільна Лампа Акробатичний зовнішній вигляд Poise, настільної лампи, розробленої Робертом Дабі з Unform.Studio, переключається між статичною та динамічною та великою чи маленькою поставою. Залежно від пропорції між його освітленим кільцем і рукою, яка його тримає, виникає пересічна або дотична лінія до кола. При розміщенні на вищій полиці кільце може нависати над полицею; або, нахиливши кільце, воно може торкнутися навколишньої стіни. Метою цієї регульованості є залучення власника до творчого залучення та грати із джерелом світла пропорційно до інших оточуючих його об'єктів.