Дизайн журналу
Дизайн журналу
Архітектура Змішаного Використання

Shan Shui Plaza

Архітектура Змішаного Використання Розташований у історичному місті Сіань, між діловим центром та річкою ТаохуаТан, проект має на меті не лише пов’язати минуле та сучасне, але й міське та природу. Натхненний весняною китайською казкою цвітіння персика, проект пропонує парадиська життя та робоче місце, забезпечуючи тісний зв’язок із природою. У китайській культурі філософія гірської води (Shan Shui) має суттєве значення у відносинах між людиною та природою, таким чином, використовуючи водянистий ландшафт сайту, проект пропонує простори, що відображають філософію Шаньшуй у місті.

Фірмовий Стиль

film festival

Фірмовий Стиль "Кіно, айхой" було гаслом другого випуску Європейського кінофестивалю на Кубі. Це частина концепції дизайну, орієнтованої на подорожі як спосіб з'єднання культур. Дизайн викликає подорож круїзного корабля, який подорожує з Європи до Гавани, завантаженої фільмами. Дизайн запрошень та квитків на фестиваль був натхненний паспортами та посадковими талонами, якими сьогодні користуються мандрівники по всьому світу. Ідея подорожі фільмами спонукає громадськість бути сприйнятливою та цікавою щодо культурних обмінів.

Лампа

Little Kong

Лампа Літт Конг - це серія світильників навколишнього середовища, яка містить східну філософію. Східна естетика приділяє велику увагу взаємозв'язку між віртуальним і фактичним, повним і порожнім. Приховане світлодіоди тонко в металевий полюс не тільки забезпечує порожній і чистоту абажура, але і відрізняє Kong від інших ламп. Дизайнери з'ясували можливе судно після більш ніж 30-ти разів експериментів, щоб ідеально представити світло та різні текстури, що дає змогу дивовижному досвіду освітлення. База підтримує бездротову зарядку і має USB-порт. Його можна вмикати або вимикати лише махаючи руками.

Закусочні Продукти

Have Fun Duck Gift Box

Закусочні Продукти Подарункова коробка "Веселіться качка" - це спеціальна подарункова коробка для молодих людей. Натхненний іграшками, іграми та фільмами у піксельному стилі, дизайн зображує «місто-їжу» для молодих людей із цікавими та детальними ілюстраціями. Зображення IP буде інтегровано на вулиці міста, і молоді люди люблять спорт, музику, хіп-хоп та інші розважальні заходи. Насолоджуйтесь веселими спортивними іграми, насолоджуючись їжею, виражайте молодий, веселий і щасливий спосіб життя.

Харчовий Пакет

Kuniichi

Харчовий Пакет Традиційна японська консервована їжа Цукудані недостатньо відома у світі. Тушкована страва на основі соєвого соусу, що поєднує різні морепродукти та земляні інгредієнти. Нова упаковка включає дев’ять етикеток, призначених для модернізації традиційних японських моделей та вираження характеристик інгредієнтів. Новий логотип бренду розроблений з очікуванням продовження цієї традиції протягом наступних 100 років.

Мед

Ecological Journey Gift Box

Мед Дизайн подарункової коробки з медом натхненний "екологічною подорожжю" Шеннонгцзя з великою кількістю диких рослин та хорошим природним екологічним середовищем. Захист місцевого екологічного середовища - творча тема дизайну. Дизайн використовує традиційне китайське вирізане з паперу та тіньове лялькове мистецтво, щоб показати місцеву природну екологію та п’ять рідкісних та зникаючих тварин, що охороняються першокласними. На пакувальному матеріалі використовується груба трава та деревна папір, що представляє поняття природи та охорони навколишнього середовища. Зовнішня коробка може використовуватися як вишуканий ящик для зберігання для повторного використання.