Дизайн журналу
Дизайн журналу
Листівка

Memento

Листівка Почніть все з вдячних. Серія листів для відкриття листів, яка відображає заняття: Memento - це не лише набір інструментів, а й ряд предметів, що виражає вдячність та почуття користувача. Завдяки семантиці продукту та простим зображенням різних професій, конструкції та унікальні способи використання кожної деталі Memento надають користувачеві різні сердечні враження.

Японський Ресторан І Бар

Dongshang

Японський Ресторан І Бар Dongshang - японський ресторан і бар, розташований в Пекіні, складається з бамбука в різних формах і розмірах. Ідея проекту полягала у створенні унікального обіднього середовища шляхом переплетення японської естетики з елементами китайської культури. Традиційний матеріал з міцними зв’язками з декоративно-прикладним мистецтвом двох країн покриває стіни та стелі, щоб створити інтимну атмосферу. Природний і стійкий матеріал символізує антибудівну філософію в класичній китайській історії, «Сім мудреців Бамбукового гаю», а інтер’єр викликає відчуття обіду в бамбуковому гаї.

Крісло

Osker

Крісло Оскер негайно запрошує вас відпочити і відпочити. Це крісло має дуже виражену і вигнуту конструкцію, що забезпечує відмінні характеристики, такі як ідеально виготовлені столярні вироби, шкіряні підлокітники та подушки. Багато деталей та використання високоякісних матеріалів: шкіри та масиву дерева гарантують сучасний та позачасовий дизайн.

Будинок

Zen Mood

Будинок Zen Mood - це концептуальний проект, зосереджений у трьох ключових драйверах: мінімалізм, адаптованість та естетичність. Окремі сегменти додаються, створюючи різноманітні форми та способи використання: будинки, офіси або демонстраційні зали можна створити, використовуючи два формати. Кожен модуль розроблений розміром 3,20 х 6,00 м, розміщеним у 19м² протягом 01 або 02 поверхів. Перевезення в основному здійснюються вантажними автомобілями, також його можна доставити і встановити всього за один день. Це унікальний сучасний дизайн, який створює прості, живі та креативні простори, що стало можливим завдяки чистому та індустріалізованому конструктивному методу.

Система Нанесення Маршрутів

Airport Bremen

Система Нанесення Маршрутів Сучасний сучасний дизайн та чітка інформація Hirarchie відрізняє нову систему. Система орієнтації працює швидко і зробить позитивний внесок у якість обслуговування, що надає аеропорт. Найважливіший засіб поруч із використанням нового шрифту, відмітний стрілочний елемент, введення різних кольорів з високою контрастністю. Особливо це стосувалося функціональних та психологічних аспектів, таких як хороша видимість, читабельність та безбар'єрність запису інформації. Використовуються нові алюмінієві корпуси із сучасним оптимізованим світлодіодним підсвічуванням. Додано башти для вивісок.

Меблі Для Раковин

Eva

Меблі Для Раковин Натхнення дизайнера прийшло від мінімального дизайну та для використання його як тихої, але освіжаючої функції у просторі ванної кімнати. Це випливало з дослідження архітектурних форм і простого геометричного обсягу. Басейн може бути потенційно елементом, який визначає різні простори навколо і одночасно центральну точку в просторі. Він дуже простий у використанні, чистий і довговічний. Існує кілька варіантів, включаючи окрему, сидячу лавку та настінне кріплення, а також одно- або подвійну раковину. Варіанти кольору (кольори RAL) допоможуть інтегрувати дизайн у простір.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.