Дизайн журналу
Дизайн журналу
Виставковий Стенд

Onn Exhibition

Виставковий Стенд Onn - це продукт преміум-класу, який поєднує традиції із сучасними конструкціями завдяки майстрам культурних цінностей. Матеріали, кольори та вироби Onn натхненні природою, яка освітлює традиційні персонажі смаком блиску. Виставковий стенд був побудований для відтворення сцени природи, використовуючи матеріали, які додаються разом з продуктами, щоб стати самим гармонізованим мистецьким твором.

Календар

calendar 2013 “Farm”

Календар Ферма - це календар з паперових наборів для тварин. Повністю зібраний він робить чудову мініатюрну ферму в комплекті з шістьма різними тваринами. Життя з дизайном: Якісні дизайни здатні змінювати простір і трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні продукти розроблені за принципом "Життя з дизайном".

Підставка Для Пальто

Lande

Підставка Для Пальто Пальто-стенд був дизайном як високодекоративна та функціональна офісна скульптура, злиття мистецтва та функції. Композиція була задумана як естетична форма, яка прикрасить офісні приміщення та захистить сьогодні найвизначніший корпоративний одяг, Blazer. Кінцевий результат - дуже енергійний та витончений твір. Продукція та роздрібна торгівля мудра, ця штука повинна бути легкою, сильною та масовою.

Підвісна Лампа

Stratas.07

Підвісна Лампа Маючи високу стандартну обробку та досконалість у кожній деталі, ми прагнемо створити простий, чистий та позачасовий дизайн. Особливо Stratas.07, яка ідеально симетричною формою абсолютно відповідає правилам цієї специфікації. Вбудований світлодіодний модуль Xicato XSM Artist Series має індекс кольоропередачі> / = 95, освітленість 880lm, потужність 17W, кольорова температура 3000 K - теплий білий (2700 K / 4000 K доступний на замовлення) . Термін експлуатації світлодіодних модулів заявляється виробником з 50 000 годин - L70 / B50, а колір стійкий протягом усього життя (1x2 крок MacAdams протягом життя).

Календар

calendar 2013 “Rocking Chair”

Календар Крісло-гойдалка - це самостійний настільний календар у формі мініатюрного крісла. Дотримуйтесь посібника, щоб зібрати крісло-гойдалки, яке гойдається туди-сюди, як справжнє. Показуйте поточний місяць на спинці крісла, а наступний місяць на сидінні. Життя з дизайном: Якісні дизайни здатні змінювати простір і трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні продукти розроблені за принципом "Життя з дизайном".

Електричний Велосипед

ICON E-Flyer

Електричний Велосипед ICON та Vintage Electric співпрацювали для створення цього позачасового електричного велосипеда. Конструйований і побудований в Каліфорнії в невеликих обсягах, ICON E-Flyer виходить за вінтажний дизайн із сучасним функціоналом, щоб створити чітке та здатне рішення для особистого транспорту. Особливості включають діапазон 35 миль, максимальну швидкість 22 МПГ (35 МПГ в режимі гонки!) Та час зарядки на дві години. Зовнішній USB-роз'єм та точка підключення заряду, регенеративне гальмування та найвищої якості компоненти на всьому протязі. www.iconelectricbike.com