Дизайн журналу
Дизайн журналу
Абажур

Bellda

Абажур Простий в установці, підвісний абажур, який просто встановлюється на будь-яку лампочку без будь-яких інструментів або досвіду в електриці. Конструкція виробів дозволяє користувачеві без особливих зусиль надягати та знімати лампочку, створюючи візуально приємне джерело освітлення в бюджетному або тимчасовому житлі. Оскільки функціональність даного виробу закладена в його формі, то вартість виготовлення схожа на звичайний пластиковий вазон. Можливість персоналізації на смак користувача за допомогою фарбування або додавання будь-яких декоративних елементів створює неповторний характер.

Яхта

Atlantico

Яхта 77-метрова яхта Atlantico – це прогулянкова яхта з великими зовнішніми зонами та широкими внутрішніми просторами, що дає можливість гостям насолоджуватися видом на море та контактувати з ним. Метою дизайну було створити сучасну яхту з непідвладною часу елегантністю. Особлива увага була приділена пропорціям, щоб зберегти профіль низьким. Яхта має шість палуб із зручностями та послугами, такими як вертолітний майданчик, тендерні гаражі з швидкісним катером та гідроциклом. Шість кают люкс вміщують дванадцять гостей, а власник має палубу з відкритим лаунжем і джакузі. Є відкритий і 7-метровий внутрішній басейни. Яхта має гібридний двигун.

Іграшка

Werkelkueche

Іграшка Werkelkueche — це робоча станція з відкритими ґендерними ознаками, яка дозволяє дітям зануритися у світи вільних ігор. У ньому поєднуються формальні та естетичні риси дитячих кухонь і верстаків. Тому Werkelkueche пропонують різноманітні можливості для гри. Вигнуту фанерну стільницю можна використовувати як мийку, майстерню або лижну трасу. Бічні відділення можуть забезпечити місце для зберігання та схованки або випікати хрусткі булочки. За допомогою різнокольорових і взаємозамінних інструментів діти можуть втілити свої ідеї та в ігровій формі наслідувати світ дорослих.

Освітлювальні Елементи

Collection Crypto

Освітлювальні Елементи Crypto — це модульна колекція освітлення, оскільки вона може розширюватися як по вертикалі, так і по горизонталі, залежно від того, як розподілені окремі скляні елементи, які складають кожну структуру. Ідея, яка надихнула цей дизайн, походить від природи, зокрема про крижані сталактити. Особливість предметів Crypto полягає в тому, що вони яскраво дутого скла, що дозволяє світлу поширюватися в багатьох напрямках дуже м’яким способом. Виробництво відбувається за допомогою повністю ручного процесу, і кінцевий користувач вирішує, як буде складатися остаточна установка, кожен раз по-різному.

Люстра

Bridal Veil

Люстра Це мистецтво - арт-об'єкт із включеними вогнями. Простора кімната зі стелею складного профілю, як кучеві хмари. Люстра вписується в простір, плавно перетікаючи від передньої стіни до стелі. Кришталеві та білі емалеві листи в поєднанні з еластичним вигином тонких трубок створюють образ літаючої вуалі над світом. Достаток світлого та золотого світіння літаючих птахів створюють відчуття простору та радості.

Кухонні Аксесуари

KITCHEN TRAIN

Кухонні Аксесуари Використання різних стилів кухонних інструментів створює непривабливе середовище приготування їжі на додаток до візуального роздратування. Склавши це в двох словах, я спробував зробити уніфікований набір цих популярних кухонних аксесуарів, які зазвичай використовуються у всіх будинках. Цей дизайн був суто натхненний творчістю. "Об'єднана форма" та "Приємний зовнішній вигляд" - дві її характеристики. Більше того, ринок буде вітатися через його інноваційний вигляд. Це буде можливістю для виробника та замовника, що в одному пакеті купується 6 посуду.