Дизайн журналу
Дизайн журналу
Кафе

Hunters Roots

Кафе Відповідаючи на короткий виклад сучасного, чистого естетичного, було створено інтер’єр, натхненний дерев'яними ящиками з фруктами, використаними в абстрактній формі. Ящики заповнюють простір, створюючи занурену, майже печерну скульптурну форму, але таку, яка виробляється з простих і прямих геометричних фігур. Результат - чистий та контрольований просторовий досвід. Розумний дизайн також збільшує обмежений простір, перетворюючи практичні світильники в декоративні особливості. Світильники, шафи та стелажі сприяють дизайнерській концепції та скульптурному візуалу.

Офісний Сервіс

Miyajima Insurance

Офісний Сервіс Концепція проекту - «з'єднати офіс з містом», скориставшись перевагою навколишнього середовища. Сайт розташований на тому місці, де оглядає місто. Для її досягнення прийнято простір у формі тунелю, який проходить від вхідних воріт до кінця офісного приміщення. Лінія деревини стелі та чорний проміжок, на якому встановлені світильники та кондиціонери, підкреслюють напрямок до міста.

М'які Акустичні Панелі

University of Melbourne - Arts West

М'які Акустичні Панелі Наш короткий запит полягав у постачанні та встановленні безлічі тканинних акустичних панелей з різними розмірами, кутами та формами. Початкові прототипи побачили зміни як в конструкції, так і в фізичних засобах встановлення та підвішування цих панелей від стін, стелі та з нижньої сторони сходів. Саме в цей момент ми зрозуміли, що існуючі фірмові підвісні системи для стельових панелей не є адекватними для наших потреб, і ми створили свою власну.

Ресторан

Yuyuyu

Ресторан Сьогодні на ринку в Китаї існує досить багато цих змішаних сучасних конструкцій, як правило, заснованих на традиційних конструкціях, але з сучасними матеріалами або новими виразами. Yuyuyu - китайський ресторан, дизайнер створив новий спосіб виразити східний дизайн, нову інсталяцію, що складається з ліній і крапок, простягнуті від дверей до внутрішньої сторони ресторану. Зі зміною часів змінюється і естетична вдячність людей. Для сучасного східного дизайну інновації дуже необхідні.

Ресторан

Yucoo

Ресторан З поступовою зрілістю естетики та естетичними змінами людини сучасний стиль, що підкреслює самості та індивідуальність, став важливими елементами дизайну. Цей випадок - це ресторан, дизайнер хоче створити споживчий космічний досвід для споживачів. Світло-блакитні, сірі та зелені рослини створюють природний затишок та невимушеність для простору. Люстра, виготовлена рукотворним ротангам та металом, пояснює зіткнення людини та природи, демонструючи життєву силу всього ресторану.

Магазин

Formal Wear

Магазин Магазини чоловічого одягу часто пропонують нейтральні інтер’єри, які негативно впливають на настрій відвідувачів і тому знижують відсоток продажів. Для того, щоб залучити людей не тільки відвідувати магазин, а й купувати товари, які там представлені, простір повинен надихати і поширювати гарний бадьорість. Саме тому в дизайні цього магазину використовуються особливі особливості, натхненні майстерністю шиття та різними деталями, які привернуть увагу та поширять гарний настрій. Макет на відкритому просторі, який розділили на дві зони, також розроблений для свободи покупців під час покупки.