Дизайн журналу
Дизайн журналу
Художній Монтажний Дизайн

Hand down the Tale of the HEIKE

Художній Монтажний Дизайн Тривимірна сценічна конструкція з використанням всього сценічного простору. Ми прагнемо до нових японських танців, і це дизайн сценічного мистецтва, який спрямований на ідеальну форму сучасного японського танцю. На відміну від традиційного японського танцю в двовимірному сценічному мистецтві, тривимірний дизайн, який використовує переваги всього сценічного простору.

Оновлення Готелю

Renovated Fisherman's House

Оновлення Готелю Готель SIXX розташований у селі Хоухай в бухті Хайтанг на Сані. Південне море Китаю знаходиться в 10 метрах перед готелем, а Хухай відомий як рай серфера в Китаї. Архітектор перетворив оригінальний триповерховий будинок, який роками служили для місцевої сім'ї рибалок, в курортний готель на тему серфінгу, зміцнивши стару структуру та відремонтувавши простір всередині.

Резиденція На Вихідних

Cliff House

Резиденція На Вихідних Це рибальська кабіна з видом на гори, на березі річки Неба (японська «Tenkawa»). Зроблений із залізобетону, форма - це проста труба, довжиною шість метрів. Придорожній кінець трубки противажується і закріплюється глибоко в землі, так що вона виходить горизонтально від берега і висить над водою. Конструкція проста, інтер’єр просторий, а прибережна палуба відкрита до неба, гір та річки. Побудований нижче рівня дороги, з боку дороги видно лише дах кабіни, тому конструкція не перекриває вид.

Дизайн Інтер’Єру Бібліотеки

Veranda on a Roof

Дизайн Інтер’Єру Бібліотеки Калпак Шах з Studio Course проремонтував верхній рівень квартири пентхауса в Пуні, на заході Індії, створивши суміш кімнат внутрішнього та зовнішнього приміщення, які оточують сад на даху. Місцева студія, яка також базується в Пуні, мала на меті перетворити недостатньо використаний верхній поверх будинку в зону, схожу на веранду традиційного індійського будинку.

Готель

Shang Ju

Готель З краси природи та краси людства, визначення City Resort Hotel, зрозуміло, що він відрізняється від місцевих готелів. У поєднанні з місцевою культурою та побутовими звичками додають елегантності та римування гостьовим кімнатам та забезпечують різні життєві враження. Розслаблена і сувора робота свята, сповнена елегантності, чистого і м’якого життя. Виявіть душевний стан, що приховує розум, і нехай гості гуляють у спокої міста.

Дизайн Інтер'єру Гостьового Будинку

The MeetNi

Дизайн Інтер'єру Гостьового Будинку З точки зору елементів дизайну, він не призначений бути складним або мінімалістичним. За основу він бере простий китайський колір, але використовує текстуровану фарбу, щоб залишити простір порожнім, що формує східну художню концепцію відповідно до сучасної естетики. Сучасна гуманістична домашня обстановка та традиційні прикраси з історичними сюжетами здаються давніми та сучасними діалогами, що протікають у просторі, з неквапливою давньою принадністю.