Дизайн журналу
Дизайн журналу
Офіс

HB Reavis London

Офіс Розроблений відповідно до стандарту будівництва IWBI WELL Building, штаб-квартира HB Reavis UK спрямована на просування проектної роботи, яка заохочує розбиття відомчих силосів та робить роботу в різних колективах простішою та доступнішою. Відповідно до будівельного стандарту WELL, дизайн робочого місця також спрямований на вирішення проблем охорони здоров’я, пов’язаних із сучасними офісами, такими як відсутність мобільності, погане освітлення, погана якість повітря, обмежений вибір їжі та стрес.

Будинок Відпочинку

Chapel on the Hill

Будинок Відпочинку Простоявши занедбаним більше 40 років, напівзруйновану методистську каплицю на півночі Англії було перетворено на будинок відпочинку для 7 осіб. Архітектори зберегли первісні характеристики - високі готичні вікна та головний зал для сходу - перетворили каплицю на гармонійний та комфортний простір, залитий денним світлом. Ця будівля XIX століття розташована в сільській англійській сільській місцевості, з якої відкривається панорамний вид на пагорби та прекрасну сільську місцевість.

Офіс

Blossom

Офіс Хоча це офісні приміщення, він використовує сміливе поєднання різних матеріалів, а зелена структура посадки дає відчуття перспективи протягом дня. Дизайнер надає лише простір, а життєздатність простору все ще залежить від власника, використовуючи силу природи та неповторний стиль дизайнера! Офіс вже не є єдиною функцією, дизайн більш різноманітний, і він буде використовуватися у великому та відкритому просторі для створення різних можливостей між людьми та оточенням.

Офіс

Dunyue

Офіс Під час бесіди дизайнери дозволяють проектувати не лише просторовий поділ інтер'єру, але і зв'язок міста / простору / людей разом, щоб навколишнє середовище та простір не конфліктували в місті, а денний час - це прихований фасад на вулиці, ніч. Тоді він стає скляним світловим ящиком у місті.

Їдальня

Elizabeth's Tree House

Їдальня Демонструючи роль архітектури в лікувальному процесі, будинок дерева Єлизавети - це новий павільйон їдальні для терапевтичного табору в Кілдаре. Обслуговуючи дітей, які одужують від серйозних захворювань, простір утворює деревний оазис посеред дубового лісу. Динамічна, але функціональна система діагностування деревини включає виразний дах, обширне скління та барвисту обшивку з модрини, створюючи внутрішній обідній простір, який формує діалог з навколишнім озером та лісом. Глибокий зв’язок з природою на всіх рівнях сприяє комфорту, розслабленню, оздоровленню та чарівності користувачів.

Мульти Комерційний Простір

La Moitie

Мульти Комерційний Простір Назва проекту La Moitie походить від французького перекладу половини, і дизайн влучно відображає це балансом, що був досягнутий між протилежними елементами: квадрат і коло, світло і темно. Враховуючи обмежений простір, команда прагнула встановити як зв’язок, так і поділ між двома окремими роздрібними зонами шляхом застосування двох протилежних кольорів. Хоча межа між рожевим і чорним просторами чітка, але також розмита в різних точках зору. Спіральна сходи, наполовину рожева і наполовину чорна, розміщена в центрі магазину і забезпечує.