Дизайн журналу
Дизайн журналу
Лікувальна Клініка Краси

Chun Shi

Лікувальна Клініка Краси Концепція дизайну, що стоїть за цим проектом, - це "клініка на відміну від клініки", її надихнули деякі невеликі, але красиві художні галереї, і дизайнери сподіваються, що ця медична клініка має темперамент галереї. Таким чином гості можуть відчути вишукану красу та невимушену атмосферу, а не напружене клінічне середовище. Вони додали балдахін на вході та край безкінечного басейну. Басейн візуально з'єднується з озером і відображає архітектуру та денне світло, приваблюючи гостей.

Бізнес-Хол

Rublev

Бізнес-Хол Дизайн вітальні натхненний російським конструктивізмом, Татлінською вежею та російською культурою. Вежі у формі союзу використовуються як прихильники очей у вітальні, це створює різні простори в зоні відпочинку як певний вид зонування. Через куполи круглої форми лаунж - це комфортна зона з різними зонами загальною місткістю 460 місць. Місце передбачується з різними видами сидіння, для обіду; робочий; затишок і розслаблення. Круглі куполи світла, розташовані на сформованій хвилястою стелі, мають динамічне освітлення, яке змінюється в денний час.

Житловий Будинок

SV Villa

Житловий Будинок Приміщення SV Villa - жити в місті з привілеями сільської місцевості, а також сучасним дизайном. Сайт, з незрівнянним видом на місто Барселону, гори Монджуїк та Середземне море на задньому плані, створює незвичайні умови освітлення. Будинок орієнтований на місцеві матеріали та традиційні методи виробництва, зберігаючи дуже високий рівень естетики. Це будинок, який має чуйність та повагу до своєї ділянки

Житлові Одиниці

The Square

Житлові Одиниці Ідея дизайну полягала в тому, щоб вивчити архітектурні відносини між різними формами, які складаються разом для створення подібних рухомих одиниць. Проект складається з 6 одиниць, кожен з яких - 2 контейнеровози, закріплені один над одним, утворюючи масу форми L. Ці пристрої у формі L закріплюються в положеннях, що перекриваються, створюючи порожнечі та тверді тіла, щоб створити відчуття руху та забезпечити достатнє денне світло та хорошу вентиляцію середовище. Основна мета дизайну полягала в тому, щоб створити маленький будиночок для тих, хто ночує на вулицях, де немає будинку чи притулку.

Китайський Ресторан

Ben Ran

Китайський Ресторан Бен Ран - це мистецько гармонійний китайський ресторан, який розташований у готелі «Люкс», знаменитий Вангох, Малайзія. Дизайнер застосовує інтровертні та стислі методики східного стилю, щоб створити справжній смак, культуру та душу ресторану. Це символ розумової ясності, відмовитися від процвітаючого і досягти природного і простого повернення до первісного розуму. Інтер'єр природний і непрофільний. Використовуючи античну концепцію, також синхронізується з назвою ресторану Бен Ран, що означає оригінальність і характер. Ресторан приблизно 4088 квадратних футів.

Енергетична Активація Мостів

Solar Skywalks

Енергетична Активація Мостів У світових мегаполісах - як у Пекіні - є велика кількість пішохідних міст, що проходять через зайняті артерії. Вони часто непривабливі, погіршуючи загальне міське враження. Ідея дизайнерів обшивати мости естетичними, енерговиробляючими PV-модулями та перетворити їх у привабливі міські місця не тільки стійка, але створює скульптурне різноманіття, яке стає привабливим для міського пейзажу. Станції для зарядки електронних автомобілів або E-bike під мостами використовують сонячну енергію прямо на місці.