Дизайн журналу
Дизайн журналу
Житловий Будинок

Slabs House

Житловий Будинок Будинок слябів був розроблений з метою розміщення будівельних матеріалів, поєднуючи дерево, бетон та сталь. Дизайн одразу гіпермодерний, але стриманий. Величезні вікна є безпосереднім фокусним центром, але вони захищені від погоди та вулиці бетонними плитами. Сади сильно розташовані у власності, як на рівні землі, так і на першому поверсі, що дозволяє мешканцям відчувати себе пов’язаними з природою під час взаємодії з власністю, створюючи унікальний потік, коли рухається від входу до житлових районів.

Будинок

VH Green

Будинок Будинок зелений, як планарний, так і стереоскопічний, що створює гарне середовище як для жителів, так і для міста. У сонячному азіатському регіоні вітер Бриз з використанням цієї зелені є дуже ефективним способом мислення. Можна отримати не тільки функціональний сенсор влітку, але й захист конфіденційності, уникнення від вуличного шуму та ефекту охолодження за допомогою автоматичного поливу.

Церква

Mary Help of Christian Church

Церква Враховуючи розширення католицької громади та зростання туристів на острові Самуї, Сураттані. Зовнішній вигляд церкви Марії Допомоги християнського був розроблений у поєднаному вигляді молиться руки, кутові крила та Промені Святого Духа. Внутрішній простір, безпека, як в утробі матері. Використовуючи довгу і вузьку світлову порожнину та велику легку ізоляційну конструкцію, бетонне крило, що проходить крізь порожнечу світла, було побудовано для створення тіні, яка постійно змінюється з часом, але зберігає комфорт інтер'єру. Мінімізуйте символічну прикрасу та використання природного матеріалу як смиренний спокій під час молитви.

Житловий Будинок

Abstract House

Житловий Будинок Резиденція використовує сучасну естетику, зберігаючи центральний двір, що викликає традиційну кувейтську практику в будівництві будинків. Тут резиденція може визнавати і минуле, і теперішнє, без зіткнень. Водна функція на сходинках головної двері витікає назовні, скло від підлоги до стелі допомагає зберегти простір більш відкритим, дозволяючи користувачам без особливих зусиль переходити між зовнішнім і внутрішнім, минулим і сучасним.

Ресторан

Chuans Kitchen II

Ресторан Кухня Чуань II, яка використовує як середовище чорний глиняний посуд Сичуань Іньцзін та видобуті ґрунтові матеріали з будівництва метро, - це експериментальний ресторан, побудований на основі сучасного експерименту традиційного народного мистецтва. Пробиваючись через межі матеріалів і вивчаючи сучасну форму традиційного народного мистецтва, Infinity Mind витягнув прокладки, викинуті після випалу чорного фаянсового посуду Іньцзін, і використав їх як основний елемент прикраси в кухні II Чуань.

Кафе

Hunters Roots

Кафе Відповідаючи на короткий виклад сучасного, чистого естетичного, було створено інтер’єр, натхненний дерев'яними ящиками з фруктами, використаними в абстрактній формі. Ящики заповнюють простір, створюючи занурену, майже печерну скульптурну форму, але таку, яка виробляється з простих і прямих геометричних фігур. Результат - чистий та контрольований просторовий досвід. Розумний дизайн також збільшує обмежений простір, перетворюючи практичні світильники в декоративні особливості. Світильники, шафи та стелажі сприяють дизайнерській концепції та скульптурному візуалу.