Дизайн журналу
Дизайн журналу
Житловий

Shkrub

Житловий Будинок Шкруба виявився з любові та з любові - люблячої пари з трьома дітьми. ДНК будинку включає структуруючі естетичні принципи, які знаходять натхнення в українській історії та культурі, натхненні японською мудрістю. Елемент землі як матеріалу дає про себе знати в структурних аспектах будинку, таких як оригінальний солом'яний дах і в красивих і щільних фактурних глиняних стінах. Ідея віддати шану, як засновника, можна відчути в усьому будинку, як делікатна керівна нитка.

Басейни

Termalija Family Wellness

Басейни Сімейне оздоровлення «Термалія» - це останній у серії проектів, які Енота побудувала в Терме Олімія за останні п’ятнадцять років і завершує повну трансформацію курортного комплексу. Здалеку, форма, колір і масштаб нової скупченої структури чотиригранних томів є продовженням скупчення навколишніх сільських будівель, візуально поширюючись в серце комплексу. Нова покрівля виконує роль великого літнього відтінку і не узурпує жоден дорогоцінний зовнішній простір.

Дизайн Інтер’Єру

Eataly

Дизайн Інтер’Єру Eataly Toronto пристосований до нюансів нашого зростаючого міста і призначений для посилення та розширення соціальних обмінів за допомогою універсального каталізатора чудової італійської їжі. Тільки підходить, що традиційний та витривалий "пассаджата" - це натхнення для дизайну Еаталі Торонто. Цей позачасовий ритуал бачить, що італійці щовечора виходять на головну вулицю та площу, прогулюються та спілкуються та періодично зупиняються в барах та магазинах по дорозі. Ця серія досвіду вимагає нового, інтимного масштабу вулиць у Блурі та Бей.

Каплиця

Coast Whale

Каплиця Біонічна форма кита стала мовою цієї каплиці. Кит сидів на узбережжі Ісландії. Людина може потрапити у своє тіло через низький рибний хвощ і випробувати перспективу кита, дивлячись на океан, де людині простіше задуматися про нехтування екологічною деградацією. Опорна конструкція падає на пляж для забезпечення мінімальної шкоди навколишньому природному середовищу. Природні та екологічні матеріали роблять цей проект туристичним напрямком, який вимагає охорони навколишнього середовища.

Світлий Портал Майбутнього Залізничного Міста

Light Portal

Світлий Портал Майбутнього Залізничного Міста Світло Портал - це головний план міста Yibin Highspeed Rail City. Реформа способу життя рекомендує всім віком круглий рік. Поруч із залізничною станцією швидкісного вокзалу Ібіна, яка діяла з червня 2019 року, Центр Гренландії Yibin складається з 160-метрових висот із вежами-близнюками змішаного призначення, що поєднує архітектуру та природу з бульваром ландшафту протяжністю 1 км. Ібін має історію більше 4000 років, накопичуючи мудрість і культуру так, як осад у річці ознаменував розвиток Ібіна. Вежі-близнюки служать легким порталом для орієнтування відвідувачів, а також орієнтиром для збирання жителів.

Стоматологічна Клініка

Clinique ii

Стоматологічна Клініка Clinique ii - це приватна ортодонтична клініка для керівника думок та просвітників, яка застосовує та досліджує найсучасніші методи та матеріали зі своєї дисципліни. Архітектори задумали концепцію імплантації, засновану на типовому ортодонтичному використанні високоточних медичних приладів як принципу дизайну у просторі. Внутрішні стінові поверхні та меблі безперешкодно зливаються у білу оболонку із сплеском жовтого кориану, куди імплантують передові медичні технології.