Дизайн журналу
Дизайн журналу
Виставка

LuYu

Виставка Мистецтво впливає на життя і життя приносить глибоке відображення та інтерпретацію мистецтва. Відстань між мистецтвом і життям може бути на щоденному маршруті. Якщо ви їсте кожну їжу обережно, ви можете перетворити своє життя на мистецтво. Творчістю дизайнера є також мистецтво, яке виробляється власними думками. Методи - це інструменти, а вирази - результати. Тільки з думками будуть справді добрі справи.

Вестибюль І Вітальня Житлового Будинку

Light Music

Вестибюль І Вітальня Житлового Будинку Що стосується легкої музики, дизайну житлових вестибюлів та віталень, Арман Грем та Аарон Яссін з нью-йоркської студії A + A Studio хотіли з'єднати простір з динамічним мікрорайоном Адамса Моргана у Вашингтоні, де відбувається нічне життя та музична сцена - від джазу Go-go на панк-рок і електронні завжди були центральними. Це їхнє творче натхнення; Результат - це унікальний простір, який поєднує передові методи цифрового виготовлення з традиційними кустарними методами для створення зануреного світу з власним імпульсом та ритмом, який віддає шану яскравій оригінальній музиці DC.

Комерційний Інтер’Єр

Nest

Комерційний Інтер’Єр Підлогу поділяють два унікальних професіонали - адвокати та архітектори, які закликають до різноманітних ієрархічних порядків. Вибір та деталізація елементів намагалися зберегти загальний вигляд заземленим, землистим та відродити місцевий артистизм та будівельні матеріали. Поєднання та застосування екологічно чистих матеріалів, розміри отворів, були зумовлені нагадуванням про місцевий клімат, щоб створити сприятливе середовище, щоб знову викликати втрачені практики та структурувати стійку практику.

Готель

LiHao

Готель Повернення до природи, культурної станції міста. Створіть вишуканий спосіб життя. Виключно насолоджуватися тихою і тихою. Готель розташований у шумній зоні розвитку високих технологій Baoding. Дизайнер переосмислює міський курортний готель цілісним мисленням шляхом повторного поєднання навколишнього середовища, архітектури, ландшафту та інтер’єру, щоб створити витончений, природний та комфортний готельний простір. Нехай ділові мандрівники відчувають себе заможними у тиші, крадіжки на південне дозвілля.

Торгові Офіси

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Торгові Офіси З водою як дзеркальною поверхнею зображення висоти споруди; при скульптурі та насадженнях як елементах інтерес до води формується через декор; при плаваючих посадках та зміні фонтанів та художніх вогнів інтерес формується ; З водою як душею поєднання мистецтва та функції виводиться через переломний простір; широкий басейн, на сонці, брижі води, прозора та прозора, сяюча, крізь яскраву воду, чітко бачить ставлення кожної плитки, здається, що вона також очищає людський розум загалом.

Багатоквартирний Корпус

Best in Black

Багатоквартирний Корпус Best in Black - проект, спрямований на створення нового типу житлового будинку. Дизайн інтер'єру квартир являє собою індустріальний дизайн, що відповідає мексиканській архітектурі, вибрані матеріали - це ідея для дива в громадських приміщеннях і теплий вигляд квартир, що контрастує з чистим тверезим фасадом. Чотири фасади чітко натхненні випадковим розміщенням ігрових форм Tetris, що утворюють стіни та вікна будівлі, створюючи освітлені атмосфери, що створюють комфорт для користувача.