Дизайн журналу
Дизайн журналу
Торговий Центр

HuiSheng Lanhai

Торговий Центр Завдяки океанській темі сценографічного дизайну, надіньте космічну душу, а піксельна площа - елемент візуального спілкування, дозвольте дітям у грі досліджувати відкриття навчання та зростання, щоб стати основою справи, а позиціонування вільного простору представляє ефект фантазії виховання у розвазі. Від форми, масштабу, кольорового об'єкта, структури до психологічного сенсорного досвіду концепція простору продовжується і збагачується, коли всі елементи інтегруються та стикаються.

Торговий Центр

Ad Jinli

Торговий Центр Цей проект відновив старі будівлі на міській ділянці і надає новій функціональній місії будівлям відповідати новим функціональним вимогам. Дизайнери намагаються змусити людей сприймати сучасний стиль у чотирирівневому місті від трансформації фасаду будівлі до дизайну інтер'єру, щоб забезпечити цілісність реалізації проекту.

Офіс

Phuket VIP Mercury

Офіс Спираючись на тему відкритості та поглибленого дослідження бренду, дослідив дизайн та створив візуальну інтеграцію зорової розширюваності та історії бренда з планетою як головним творчим елементом. План вирішив наступні три проблеми з новими візуальними мисленнями: баланс відкритості та функцій простору; Поділ та поєднання функціональних областей простору; Регулярність та зміна базового просторового стилю.

Виставка

LuYu

Виставка Мистецтво впливає на життя і життя приносить глибоке відображення та інтерпретацію мистецтва. Відстань між мистецтвом і життям може бути на щоденному маршруті. Якщо ви їсте кожну їжу обережно, ви можете перетворити своє життя на мистецтво. Творчістю дизайнера є також мистецтво, яке виробляється власними думками. Методи - це інструменти, а вирази - результати. Тільки з думками будуть справді добрі справи.

Вестибюль І Вітальня Житлового Будинку

Light Music

Вестибюль І Вітальня Житлового Будинку Що стосується легкої музики, дизайну житлових вестибюлів та віталень, Арман Грем та Аарон Яссін з нью-йоркської студії A + A Studio хотіли з'єднати простір з динамічним мікрорайоном Адамса Моргана у Вашингтоні, де відбувається нічне життя та музична сцена - від джазу Go-go на панк-рок і електронні завжди були центральними. Це їхнє творче натхнення; Результат - це унікальний простір, який поєднує передові методи цифрового виготовлення з традиційними кустарними методами для створення зануреного світу з власним імпульсом та ритмом, який віддає шану яскравій оригінальній музиці DC.

Комерційний Інтер’Єр

Nest

Комерційний Інтер’Єр Підлогу поділяють два унікальних професіонали - адвокати та архітектори, які закликають до різноманітних ієрархічних порядків. Вибір та деталізація елементів намагалися зберегти загальний вигляд заземленим, землистим та відродити місцевий артистизм та будівельні матеріали. Поєднання та застосування екологічно чистих матеріалів, розміри отворів, були зумовлені нагадуванням про місцевий клімат, щоб створити сприятливе середовище, щоб знову викликати втрачені практики та структурувати стійку практику.