Дизайн журналу
Дизайн журналу
Головний Офіс

Nippo Junction

Головний Офіс Головний офіс Nippo побудований на багатошаровому перехресті міської інфраструктури, швидкісної дороги та парку. Nippo - провідна компанія в будівництві доріг. Вони визначають Michi, що в перекладі з японської означає "вулиця", як основу їх дизайнерської концепції як "те, що з'єднує різноманітні компоненти". Michi з'єднує будівлю з міським контекстом, а також з'єднує окремі робочі простори між собою. Мічі був розширений, щоб створити творчі зв'язки та реалізувати Junction Place унікальне робоче місце, можливе лише тут, у Nippo.

Приватний Будинок

Bbq Area

Приватний Будинок Проект зони барбекю - це простір, який дозволяє готувати їжу на вулиці та об’єднувати сім’ю. У Чилі зона барбекю зазвичай розташована далеко від будинку, проте в цьому проекті це частина будинку, що об'єднує його з садом, використовуючи великі світяться складні вікна, що дозволяють магії садового простору впадати в будинок. Чотири простори, природа, басейн, їдальня та кулінарія об’єднані в унікальний дизайн.

Дизайн Архітектури Фасаду

Cecilip

Дизайн Архітектури Фасаду Дизайн конверта Cecilip узгоджується накладанням горизонтальних елементів, що дозволяє домогтися органічної форми, що відрізняє об'єм будівлі. Кожен модуль складається із ділянок ліній, вписаних у радіус кривизни, що має формуватися. Шматки використовували прямокутні профілі із срібного анодованого алюмінію завширшки 10 см та 2 мм та розміщувались на композиційній алюмінієвій панелі. Після збирання модуля передня частина була покрита нержавіючою сталлю 22 калібру.

Магазин

Ilumel

Магазин Після майже чотирьох десятиліть історії, магазин Ilumel - одна з найбільших і найпрестижніших фірм Домініканської Республіки на ринку меблів, освітлення та прикрас. Найновіша інтервенція відповідає на необхідність розширення виставкових площ та визначення більш чіткого та чітко сформульованого маршруту, що дозволяє оцінити різноманітність наявних колекцій.

Художній Монтажний Дизайн

Hand down the Tale of the HEIKE

Художній Монтажний Дизайн Тривимірна сценічна конструкція з використанням всього сценічного простору. Ми прагнемо до нових японських танців, і це дизайн сценічного мистецтва, який спрямований на ідеальну форму сучасного японського танцю. На відміну від традиційного японського танцю в двовимірному сценічному мистецтві, тривимірний дизайн, який використовує переваги всього сценічного простору.

Оновлення Готелю

Renovated Fisherman's House

Оновлення Готелю Готель SIXX розташований у селі Хоухай в бухті Хайтанг на Сані. Південне море Китаю знаходиться в 10 метрах перед готелем, а Хухай відомий як рай серфера в Китаї. Архітектор перетворив оригінальний триповерховий будинок, який роками служили для місцевої сім'ї рибалок, в курортний готель на тему серфінгу, зміцнивши стару структуру та відремонтувавши простір всередині.