Дизайн журналу
Дизайн журналу
Житлові Одиниці

The Square

Житлові Одиниці Ідея дизайну полягала в тому, щоб вивчити архітектурні відносини між різними формами, які складаються разом для створення подібних рухомих одиниць. Проект складається з 6 одиниць, кожен з яких - 2 контейнеровози, закріплені один над одним, утворюючи масу форми L. Ці пристрої у формі L закріплюються в положеннях, що перекриваються, створюючи порожнечі та тверді тіла, щоб створити відчуття руху та забезпечити достатнє денне світло та хорошу вентиляцію середовище. Основна мета дизайну полягала в тому, щоб створити маленький будиночок для тих, хто ночує на вулицях, де немає будинку чи притулку.

Китайський Ресторан

Ben Ran

Китайський Ресторан Бен Ран - це мистецько гармонійний китайський ресторан, який розташований у готелі «Люкс», знаменитий Вангох, Малайзія. Дизайнер застосовує інтровертні та стислі методики східного стилю, щоб створити справжній смак, культуру та душу ресторану. Це символ розумової ясності, відмовитися від процвітаючого і досягти природного і простого повернення до первісного розуму. Інтер'єр природний і непрофільний. Використовуючи античну концепцію, також синхронізується з назвою ресторану Бен Ран, що означає оригінальність і характер. Ресторан приблизно 4088 квадратних футів.

Енергетична Активація Мостів

Solar Skywalks

Енергетична Активація Мостів У світових мегаполісах - як у Пекіні - є велика кількість пішохідних міст, що проходять через зайняті артерії. Вони часто непривабливі, погіршуючи загальне міське враження. Ідея дизайнерів обшивати мости естетичними, енерговиробляючими PV-модулями та перетворити їх у привабливі міські місця не тільки стійка, але створює скульптурне різноманіття, яке стає привабливим для міського пейзажу. Станції для зарядки електронних автомобілів або E-bike під мостами використовують сонячну енергію прямо на місці.

Перукарня

Vibrant

Перукарня Захоплюючи суть ботанічного образу, небо-сад був створений на всьому проході, одразу ж вітаючи гостей полазити під ним, відсунувшись від натовпу, вітаючи їх з під'їзду. Заглядаючи далі в простір, звужений макет розширюється вгору з детальними золотистими підйомами. Ботанічні метафори все ще яскраво виражаються по всій кімнаті, замінюючи шум суєти, що лунає з вулиць, і тут стає таємним садом.

Приватне Проживання

City Point

Приватне Проживання Дизайнер шукав натхнення у міського пейзажу. Тим самим мальовничий міський простір «поширився» на житловий простір, охарактеризувавши проект метрополітенською темою. Темні кольори підсвічували світлом, щоб створити чудові візуальні ефекти та атмосферу. Прийнявши мозаїку, картини та цифрові відбитки з висотних будівель, враження сучасного міста внесли в інтер’єр. Дизайнер доклав великих зусиль до просторового планування, особливо зосередившись на функціональності. Результатом було стильне та розкішне житло, яке було достатньо просторим для обслуговування 7 людей.

Атріум

Sberbank Headquarters

Атріум Швейцарський офіс архітектури Evolution Design у партнерстві з російською архітектурною студією T + T architects розробив просторий багатофункціональний атріум у новому офісі корпорації Сбербанку в Москві. Денне світло затопило в атріумі різноманітні приміщення для коворкінгу і кав'ярню, а підвісний зал для зустрічей ромбів був основним центром внутрішнього подвір’я. Дзеркальні відбиття, засклений внутрішній фасад та використання рослин додають відчуття просторості та безперервності.