Дизайн журналу
Дизайн журналу
Фірмовий Стиль

Yanolja

Фірмовий Стиль Yanolja є інформаційною платформою для подорожей №1 в Сеулі, що означає "Ей, давайте пограємо" на корейській мові. Логотип розроблений шрифтом San-serif, щоб висловити просте, практичне враження. Використовуючи малі літери, він може створити грайливий та ритмічний образ порівняно із застосуванням жирного верхнього регістру. Простір між кожною буквою вишукано переглядається, щоб уникнути оптичної ілюзії та підвищити розбірливість навіть у невеликих розмірах логотипу. Ми ретельно підбирали яскраві та яскраві неонові кольори та використовували додаткові комбінації, щоб забезпечити надзвичайно веселі та яскраві зображення.

Книга Сільського Господарства

Archives

Книга Сільського Господарства Книга віднесена до сільського господарства, засобів до існування людей, сільського господарства та побічних напрямків, фінансів сільського господарства та аграрної політики. За категоризованим дизайном книга більше задовольняє естетичний попит людей. Для того, щоб було ближче до файлу, було розроблено повну додану обкладинку книги. Читачі можуть відкрити книгу лише після виривання її. Ця участь дозволила читачам відчути процес відкриття файлу. Більше того, деякі старі та красиві символи землеробства, такі як Код Сучжоу, а також певна типографія та малюнок, що використовуються в епоху. Вони були рекомбінації та занесені до обкладинки книги.

Брендинг

Co-Creation! Camp

Брендинг Це дизайн логотипу та брендинг для заходу "Створення! Табір", на якому люди говорять про місцеву активізацію на майбутнє. Японія стикається з безпрецедентними соціальними проблемами, такими як низька народжуваність, старіння населення або депопуляція регіону. "Співробітництво! Табір" створено для обміну інформацією та допомоги один одному за межами різних проблем для людей, що займаються туристичною галуззю. Різні кольори символізують волю кожної людини, і це призвело до багатьох ідей та створило понад 100 проектів.

Упаковка Цукерок

5 Principles

Упаковка Цукерок 5 принципів - це серія смішних і незвичайних упаковок з цукерками із закруткою. Це випливає із самої сучасної поп-культури, головним чином, Інтернет-поп-культури та інтернет-мемів. Кожен дизайн упаковки включає простий впізнаваний персонаж, до якого люди можуть зв’язатися (Людина з м’язами, Кіт, Закохані тощо) та ряд 5 коротких надихаючих або смішних цитат про нього (звідси назва - 5 Принципів). Багато цитат також мають в собі деякі попкультурні посилання. У виробництві це просто, але візуально унікальна упаковка і її легко розширити як серію

Логотип

N&E Audio

Логотип У процесі перероблення логотипу N&E N, E позначає ім'я засновників Нельсона та Едісона. Отже, вона інтегрувала символи N&E та звукову форму, щоб створити новий логотип. HiFi ручної роботи - це унікальний та професійний постачальник послуг у Гонконзі. Вона розраховувала представити професійний бренд високого класу та створити надзвичайно актуальну галузь. Вона сподівається, що люди можуть зрозуміти, що означав логотип, дивлячись на нього. Клоріс зазначив, що завдання створення логотипу полягає в тому, як полегшити розпізнавання символів N і E без використання занадто складної графіки.

Веб-Сайт

Upstox

Веб-Сайт Дочірня компанія Upstox дочірня компанія RKSV - це онлайн-торгова платформа. Відмінна продукція, призначена для протрейдерів та непрофесіоналів, є однією з найсильніших USP компанії Upstox разом зі своєю платформою навчання вільної торгівлі. Вся стратегія та бренд були осмислені під час проектування в студії Lollypop. Поглиблені конкуренти, користувачі та маркетингові дослідження допомогли у наданні рішень, що створили дискретний стиль для веб-сайту. Дизайн був зроблений інтерактивним та інтуїтивним із використанням користувальницьких ілюстрацій, анімації та піктограм, що допомагають порушити монотонність веб-сайту, керованого даними.