Дизайн журналу
Дизайн журналу
Дизайн Етикетки Вина

314 Pi

Дизайн Етикетки Вина Експериментувати з дегустацією вина - це нескінченний процес, що веде до нових шляхів та розбіжних ароматів. Нескінченна послідовність pi, ірраціональне число з нескінченними десятичниками, не знаючи останнього з них, були натхненником назви цих вин без сульфітів. Дизайн має на меті приділити особливості 3,14 винних серій у центрі уваги, а не приховувати їх серед малюнків чи графіки. Дотримуючись мінімалістичного та простого підходу, етикетка показує лише реальні характеристики цих природних вин, оскільки їх можна спостерігати в зошиті енолога.

Книга

ZhuZi Art

Книга Серія книжкових видань для зібраних творів традиційної китайської каліграфії та живопису видає Художній музей Нанкін Чжузі. Своєю багаторічною історією та вишуканою технікою традиційні китайські картини та каліграфія дорожать своєю високохудожньою та практичною привабливістю. При розробці колекції абстрактні форми, кольори та лінії використовувались для створення послідовної чуттєвості та виділення порожнього простору у ескізі. Легко збігається з художниками в традиційних стилях живопису та каліграфії.

Фотографія

The Japanese Forest

Фотографія Японський ліс сприймається з японської релігійної точки зору. Однією з давніх релігій Японії є анімізм. Анімізм - це віра, що нелюдські істоти, натюрморт (мінерали, артефакти тощо) та невидимі речі теж мають намір. Фотографія схожа на цю. Масару Егучі знімає щось, що викликає відчуття в темі. Дерева, трава та мінерали відчувають волю до життя. І навіть артефакти, такі як дамби, що залишилися в природі надовго, відчувають волю. Так само, як ви бачите недоторкану природу, майбутнє побачить теперішні пейзажі.

Колекція Косметики

Woman Flower

Колекція Косметики Ця колекція натхненна перебільшеними стилями одягу середньовічних європейських дам та формами пташиного польоту. Дизайнер витягнув форми цих двох і використав їх як творчі прототипи та поєднав з дизайном виробів для формування неповторної форми та почуття моди, демонструючи насичену та динамічну форму.

Дизайн Книги

Josef Koudelka Gypsies

Дизайн Книги Йозеф Куделка, всесвітньо відомий фотограф, проводив свої фотовиставки у багатьох країнах світу. Після довгого очікування нарешті в Кореї відбулася виставка циганських тематик Куделка, і його фотокнига була зроблена. Оскільки це була перша виставка в Кореї, від автора було прохання про те, щоб він хотів зробити книгу, щоб він міг відчути себе Кореєю. Hangeul і Hanok - корейські букви та архітектура, які представляють Корею. Текст посилається на розум, а архітектура означає форму. Надихнувшись цими двома елементами, він хотів створити спосіб виразити характеристики Кореї.

Публічне Мистецтво

Flow With The Sprit Of Water

Публічне Мистецтво Часто навколишнє середовище забруднюється між- та внутрішньоособистими дисонансами їх мешканців, що призводить до видимого та невидимого хаосу в оточенні. Несвідомий ефект цього розладу полягає в тому, що мешканці регресують у неспокій. Це звичне та циклічне збудження впливає на тіло, розум та дух. Скульптури скеровують, доглядають, очищають та зміцнюють позитивне «чі» простору, зосереджуючи увагу на приємних та мирних результатах. З тонким зрушенням їхнього середовища громадськість орієнтується на рівновагу між їх внутрішньою та зовнішньою реальністю.