Дизайн журналу
Дизайн журналу
Дизайн Візуальної Ідентичності

ODTU Sanat 20

Дизайн Візуальної Ідентичності На 20-му році ODTU Sanat, щорічно проводиться мистецьким фестивалем Близькосхідного технічного університету, прохання було створити візуальну мову, щоб висвітлити наступні 20 років фестивалю. Як було вимагано, 20-й рік фестивалю підкреслювався, наближаючись до нього, як до висвітленого мистецького твору, який потрібно розкрити. Тіні однакових кольорових шарів, що утворюють числа 2, 0, створили 3D-ілюзію. Ця ілюзія дає відчуття полегшення, і цифри виглядають так, ніби вони танули на задньому плані. Яскравий вибір кольору створює тонкий контраст зі спокоєм хвилястих 20.

Деревина Віскі Malbec

La Orden del Libertador

Деревина Віскі Malbec Намагаючись поєднати окремі елементи, які посилаються на назву виробу, дизайн підкріплює повідомлення, яке він пропонує. Він передає захоплюючий та інтригуючий образ. Ілюстрація засудженого кондору, що демонструє свої крила, позначає почуття свободи, поєднане з симетричною та сугестивною медаллю, додається до фонової ілюстрації з уявним пейзажем, який привносить поезію в дизайн, створює ідеальну комбінацію для передачі потрібного повідомлення. Твереза кольорова палітра надає їй ексклюзивні особливості, а типографічне використання відповідає традиційному та історичному твору.

Таблетки З Настоями На Канабіс

Secret Tarts

Таблетки З Настоями На Канабіс Упаковка Secret Tarps виготовлена в так званому модернізованому стилі ретро / вінтаж із відчуттям старовинних шкільних нот, тому дотик майстра-фармацевта затримує замовника з першого погляду, а пізніше, в той час як детальне спостереження за основними елементами дизайну закодовано в цілісна структура, що передає основний маркетинговий момент: цей продукт розроблений професіонально-професіональною компанією фармацевтів і містить секретний рецепт ручної роботи фармацевта всередині.

Мобільний Додаток

Akbank Mobile

Мобільний Додаток Новий дизайн додатку Akbank Mobile надає нову перспективу з точки зору соціального, розумного, стійкого до майбутнього та корисного банківського досвіду. Завдяки персоналізованому дизайну області на головній сторінці користувачі можуть переглядати розумні відомості, щоб полегшити своє фінансове життя. Крім того, з цим новим дизайнерським підходом традиційні банківські операції розмовляють мовою користувачів із візуальними зображеннями контактних ескізів, спрощеними потоками дій та концепціями.

Публічна Скульптура

Bubble Forest

Публічна Скульптура Bubble Forest - це публічна скульптура з нержавіючої сталі, стійкої до кислот. Він освітлений програмованими світлодіодними лампами RGB, що дозволяє скульптурі зазнати вражаючої метаморфози, коли заходить сонце. Він був створений як відображення здатності рослин виробляти кисень. Заголовок лісу складається з 18 сталевих стебел / стовбурів, що закінчуються кронами у вигляді сферичних конструкцій, що представляють собою єдиний повітряний міхур. Пузирчастий ліс відноситься до наземної флори, а також до відомої з дна озер, морів та океанів

Ідентичність Бренду

Pride

Ідентичність Бренду Для створення дизайну бренду Pride команда використовувала дослідження цільової аудиторії кількома способами. Коли команда робила дизайн логотипу та фірмового стилю, вона враховувала правила психогеометрії - вплив геометричних форм на певні психотипи людей та їх вибір. Також дизайн повинен був викликати певні емоції у аудиторії. Для досягнення бажаного результату команда використовувала правила впливу кольору на людину. в цілому результат вплинув на дизайн всієї продукції компанії.