Дизайн журналу
Дизайн журналу
Флакон

Herbal Drink

Флакон Основою їх концепції є емоційний елемент. Розроблена концепція іменування та дизайну спрямована на почуття та емоції замовника, вони служать для того, щоб зупинити людину біля потрібної полиці та змусити їх вибрати її з безлічі інших брендів. Їх упаковка виражає ефект витяжок із плану, барвисті візерунки, безпосередньо надруковані на білій порцеляновій пляшці, яка за формою нагадує квіти. Це візуально підкреслює образ натурального продукту.

Бляшанка Для Вина

Essenzza

Бляшанка Для Вина Дизайн вина, це країна походження, і місто приділяв багато уваги. Пошук у мініатюрних та традиційних картинах. Цінні мотиви з'ясували, що для досягнення мети це означає, що в той час як традиційний розкішний дизайн пляшок вина був дуже ефективним. Мотив, який був використаний в дизайні, арабески. Ці мотиви, намальовані з іранського лакованого живопису. Дизайн намагається створити оригінальні та креативні конструкції та прагне створити дизайн із внутрішнім значенням та нести важливе повідомлення.

Упаковка Соків

Pure

Упаковка Соків В основі концепції чистого соку лежить емоційний елемент. Розроблена концепція іменування та дизайну спрямована на почуття та емоції замовника, вони служать для того, щоб зупинити людину біля потрібної полиці та змусити їх вибрати її з безлічі інших брендів. У упаковці виражаються ефекти фруктових екстрактів, барвисті візерунки, безпосередньо надруковані на скляній пляшці, що нагадує за формою фрукти. Це візуально підкреслює образ натуральних продуктів.

Арт-Інсталяція

Pretty Little Things

Арт-Інсталяція Досить мало речей досліджує світ медичних досліджень та хитромудрі образи, які можна побачити під мікроскопом, повторно інтерпретуючи їх у сучасні абстрактні візерунки через вибухи яскравої кольорової палітри кольорів. Більше 250 метрів, з більш ніж 40 індивідуальними творами мистецтва - це масштабна установка, яка представляє красу досліджень для публіки.

Монтаж

The Reflection Room

Монтаж Натхненний червоним кольором, який символізує удачу в китайській культурі, The Reflection Room - це просторове враження, створене цілком з червоних дзеркал, щоб створити нескінченний простір. Всередині типографія відіграє роль приєднання аудиторії до кожної з основних цінностей китайського Нового року та спонукає людей задуматися про рік, який був, і майбутній рік.

Активізація Подій

Home

Активізація Подій Дім охоплює ностальгію особистого дому і є поєднанням старого і нового. Старовинні картини 1960 року покривають задню стіну, невеликі особисті пам’ятки розкидані по всьому екрану. Разом ці речі переплітаються в масу струн, що утворюються разом, як одна історія, де в очікуванні місця, де глядач стоїть, виявляється повідомлення.