Дизайн журналу
Дизайн журналу
Дизайн Бренду

EXP Brasil

Дизайн Бренду Дизайн для бренду EXP Brasil походить від принципів єдності та партнерства компаній. Привласнення суміші між технологією та дизайном у своїх проектах, як і в офісному житті. Елемент типографії представляє союз та силу цієї компанії. Дизайн літери X є міцним та інтегрованим, але дуже легким та технологічним. Бренд представляє студійне життя з елементами в листах, як на позитивному, так і негативному просторі, що об'єднує людей і дизайн, індивідуальний і колективний, простий з технологією, легкий і надійний, професійний і особистий.

Вступна Назва

Pop Up Magazine

Вступна Назва Проект був мандрівкою досліджувати проблеми Escape (тема на 2019 рік) абстрактно та безперебійно, демонструючи зміни, нові речі та наслідки від цього. Всі візуальні фільми чисті та зручні для перегляду, контрастуючи з незручною реальністю від акту втечі. Дизайн постійно змінюється, і морфіруючі фігури в анімації представляють акт перенастроювання, викликаний якоюсь ситуацією. Втеча має різні значення, тлумачення і точка зору змінюється від грайливого до серйозного.

Реклама

Insect Sculptures

Реклама Кожен шматок був виготовлений вручну, щоб створити скульптури комах, натхненні їх середовищем та їжею, яку вони їдять. Художнє твір було використано як заклик до дії через веб-сайт Doom. Ідентифікація конкретних домашніх шкідників. Елементи, використані для цих скульптур, були зібрані з сміттєвих дворів, сміттєзвалищ, річкових русел та супермаркетів. Після збирання кожної комахи їх фотографували та ретушували у фотошопі.

Морозиво

Sister's

Морозиво Ця упаковка розроблена для компанії «Морозиво сестер». Колектив дизайнерів намагався використати трьох дам, які нагадують виробників цього товару, у вигляді щасливих кольорів, що виходять від смаку кожного морозива. У кожному ароматі дизайну форма волосся морозива використовується як волосся персонажа, що представляє цікавий і новий образ упаковки морозива. Цей дизайн у своїй новій формі привернув багато уваги серед конкурентів та мав високі продажі. Дизайн намагається створити оригінальну та креативну упаковку.

Флакон

Herbal Drink

Флакон Основою їх концепції є емоційний елемент. Розроблена концепція іменування та дизайну спрямована на почуття та емоції замовника, вони служать для того, щоб зупинити людину біля потрібної полиці та змусити їх вибрати її з безлічі інших брендів. Їх упаковка виражає ефект витяжок із плану, барвисті візерунки, безпосередньо надруковані на білій порцеляновій пляшці, яка за формою нагадує квіти. Це візуально підкреслює образ натурального продукту.

Бляшанка Для Вина

Essenzza

Бляшанка Для Вина Дизайн вина, це країна походження, і місто приділяв багато уваги. Пошук у мініатюрних та традиційних картинах. Цінні мотиви з'ясували, що для досягнення мети це означає, що в той час як традиційний розкішний дизайн пляшок вина був дуже ефективним. Мотив, який був використаний в дизайні, арабески. Ці мотиви, намальовані з іранського лакованого живопису. Дизайн намагається створити оригінальні та креативні конструкції та прагне створити дизайн із внутрішнім значенням та нести важливе повідомлення.