Дизайн журналу
Дизайн журналу
Штучна Топографія

Artificial Topography

Штучна Топографія Великі меблі, як печера Цей нагородний проект виграв Великий приз мистецтва в міжнародному конкурсі контейнерів. Моя ідея полягає у виглибленні об'єму всередині контейнера, щоб створити аморфний простір, як печера. Він виготовлений лише з пластикового матеріалу. Близько 1000 аркушів м'якого пластикового матеріалу товщиною 10 мм були вирізані у вигляді контурної лінії та були ламіновані, як прошарок. Це не тільки мистецтво, а й великі меблі. Оскільки всі частини м'які, як диван, і людина, яка заходить у цей простір, може розслабитися, знайшовши місце, придатне для форми власного тіла.

Календар

Calendar 2014 “Town”

Календар Town - це комплект для паперового ремесла з частинами, які можна вільно зібрати в календар. Складайте будівлі в різних формах і насолоджуйтеся створенням свого маленького містечка. Якісні конструкції мають силу змінювати простір та трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні вироби розроблені з використанням концепції Life with Design.

Календар

Calendar 2014 “Farm”

Календар Комплект ремесла з паперу Farm легко зібрати. Ні клею, ні ножиць не потрібно. Зберіть, встановивши разом деталі з однаковою маркою. Кожна тварина складе двомісячний календар. Якісні конструкції мають силу змінювати простір та трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні вироби розроблені з використанням концепції Life with Design.

Календар

Calendar 2014 “Botanical Life”

Календар Ботанічне життя - це календар, що виділяє в одному аркуші прекрасне рослинне життя. Відкрийте аркуш і встановіть на основу, щоб насолодитися різноманітними рослинними спливаючими вікнами. Якісні конструкції мають силу змінювати простір та трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні вироби розроблені з використанням концепції Life with Design.

Карта Повідомлень

Pop-up Message Card “Leaves”

Карта Повідомлень Листя - це листівки із зображеннями спливаючих мотивів листів. Світліші повідомлення виразним штрихом сезонного зеленого. Поставляється в комплекті з чотирьох різних карток з чотирма конвертами. Якісні конструкції мають силу змінювати простір та трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні вироби розроблені з використанням концепції Life with Design.

Календар

Calendar 2014 “ZOO”

Календар Комплект ремесла для паперу ZOO легко зібрати. Ні клею, ні ножиць не потрібно. Зберіть, встановивши разом деталі з однаковою маркою. Кожна тварина складе двомісячний календар. Якісні конструкції мають силу змінювати простір та трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні вироби розроблені з використанням концепції Life with Design.