Дизайн журналу
Дизайн журналу
Календар

Calendar 2014 “Safari”

Календар Сафарі - це паперовий календар тварин. Вийміть і зберіть 6 аркушів з двома місячними календарями з боків. Складіть корпус і ділянки суглобів уздовж складок, подивіться на позначки на суглобах і з'єднайте разом, як показано. Якісні конструкції мають силу змінювати простір та трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні вироби розроблені з використанням концепції Life with Design.

Декор Пляшок

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Декор Пляшок Золоте сяйво «Литовська горілка Голд. Чорне видання »успадкувало свій ексклюзивний вигляд від литовського народного мистецтва. Ромби та ялинки, поєднані з маленьких квадратів, є дуже поширеними зразками в литовській народній творчості. Хоча посилання на ці національні мотиви набуло більш сучасних форм - загадкові минулі роздуми перетворилися на сучасне мистецтво. Переважаючий золотистий і чорний кольори підкреслюють винятковий процес фільтрації горілки через вугільні та золотисті фільтри. Саме це робить «литовська горілка золото». Чорне видання ”настільки делікатний і кришталево чистий.

Календар

Calendar 2014 “Flowers”

Календар Дизайн кімнати, принесіть пори року - Календар квітів оснащений дизайном вази з 12 різними квітами. Світлішайте щомісяця своє життя сезонною квіткою. Якісні конструкції мають силу змінювати простір та трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні вироби розроблені з використанням концепції Life with Design.

Етикетки

Propeller

Етикетки Propeller - це колекція духів з різних куточків світу, пов'язана тематикою повітряних подорожей та пілотним мандрівником як персонажем бренду. Особливості кожного виду напою розкриваються за допомогою численних ілюстрацій, написів, що нагадують авіаційні значки та ескізи, що служать рецептами коктейлів. Багатогранний дизайн доповнюється різними тонами кольорової фольги, різними лаками, візерунками та тисненням.

Календар

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Календар Промо-календар сайту порталу goo (http://www.goo.ne.jp) - це функціональний календар, на якому аркуш на кожен місяць перетворюється на кишеню, що дозволяє зберігати та керувати своїми візитними картками, нотатками та квитанціями. . Тема - Red String, щоб показати зв’язок між goo та його користувачами. Обидва кінці кишені насправді утримуються червоними стібками, які стають родзинкою дизайну. Календар в приємно виразній формі, він саме підходить на 2014 рік.

Етикетки

Stumbras Vodka

Етикетки Ця класична горілчана колекція Stumbras відроджує старі традиції литовської горілки. Дизайн робить старий традиційний продукт близьким і актуальним для сучасного споживача. Зелена скляна пляшка, важливі для виготовлення литовської горілки, легенди, засновані на справжніх фактах, і приємні, привабливі деталі - згорнута вирізана форма нагадує старі фотографії, похила смужка на дні, яка доповнює класичну симетричну композицію, а шрифти та кольори, які передають ідентичність кожного субренда, - роблять традиційну колекцію горілки нетрадиційною та цікавою.