Дизайн журналу
Дизайн журналу
Молитовний Зал

Water Mosque

Молитовний Зал З чутливою реалізацією на місці будівля стає продовженням моря через підняту платформу, яка служить Молитовним Залом, який розширюється до нескінченності. Рідинні утворення відносяться до руху моря, намагаючись з'єднати Мечеть з оточенням. Будівля виділяється відображенням природи її функції та фізично відображає філософію близькосхідної архітектури по-сучасному. Отриманий зовнішній вигляд створює як знакове доповнення до горизонту, так і переосмислення типології, реалізованої сучасною мовою дизайну.

Книгарня

Guiyang Zhongshuge

Книгарня З гірськими коридорами та сталактотними гротовими книжковими полицями книгарня вводить читачів у світ карстової печери. Таким чином команда дизайнерів приносить фантастичний візуальний досвід, в той же час поширює місцеві особливості та культуру для більшого натовпу. Guiyang Zhongshuge був культурною особливістю та міською визначною пам'яткою в місті Guiyang. Крім того, це також подолає розрив культурної атмосфери в Гуян.

Книгарня

Chongqing Zhongshuge

Книгарня Включивши чудовий краєвид Чунцина в книжковий магазин, дизайнер створив простір, де відвідувачі можуть почувати себе, як у чарівному Чунціні, читаючи. Всього існує п'ять типів області читання, кожен з яких - як країна чудес з відмінними рисами. Книгарня Чунцин Чжуншуге надала споживачам більш вигадливий досвід, який вони не в змозі отримати за допомогою інтернет-магазинів.

Флагманський Магазин

Zhuyeqing Green Tea

Флагманський Магазин Пити чай вимагає як сприятливого оточення, так і гарного настрою. Дизайнер представляє мотив хмари та гори в образі від руки чорнильним малюванням, а також окроплює пару прекрасних китайських пейзажних картин у закритому обмеженому просторі. За допомогою індивідуальних функціональних носіїв дизайнер створив сенсорний досвід для споживачів, який приносить величезний чуттєвий вплив.

Готель

Park Zoo

Готель Це, без сумніву, готель, заснований на тваринній темі. Однак дизайнери не просто створили серію чарівних і витончених установок у формі тварин, щоб привернути велику увагу на сильно конкурентному ринку. Проникнувши простір глибокою любов’ю до тварин, дизайнери перетворили готель на художню виставку, де клієнти мають змогу спостерігати та відчувати реальну ситуацію, що стоїть перед зникаючими тваринами в даний момент.

Плаваючий Спа

Hungarosauna

Плаваючий Спа Важливим аспектом інвестицій є планування, стійкість та розширення. Пристосування до несподіваних економічних ситуацій. Це стосується також ландшафтної архітектури та архітектурних елементів. Лікувальна водяна пара, питна спа-вода та басейн, що плавають на поверхні озера, забезпечують нову якість сауни, яка може бути лише тут, у Хунгаросауні. У будівлі є поперечно-ламінований мостовий брус з дерев'яним стовпним каркасом. Однорідним чином статуя, що нагадує деревину, вкрита всередині та зовні дерев’яними поверхнями, як стовбур дерева.