Дизайн журналу
Дизайн журналу
Концепт-Книга Та Плакат

PLANTS TRADE

Концепт-Книга Та Плакат PLANTS TRADE - це серія інноваційних та мистецьких форм ботанічних зразків, яка була розроблена для побудови кращих стосунків між людиною та природою, а не навчальними матеріалами. Концепція книги про рослини була підготовлена, щоб допомогти вам зрозуміти цей творчий продукт. У книзі, виконаній в точно таких же розмірах, як і продукт, представлені не лише фотографії природи, але унікальна графіка, натхненна мудрістю природи. Що ще цікавіше, графіка ретельно друкується високим шрифтом, так що кожне зображення змінюється за кольором або текстурою, як і природні рослини.

Плакат

Cells

Плакат 19 липня 2017 року PIY побудував невелику будівлю в Мельбурні, Австралія. Це невеликий замок, зібраний з 761 компонентів, і вони назвали його "Клітини". Вузли розроблені як ручний повернутий ниток tenon і прямий tenon, який узагальнений як "East Tenon & amp; West Mortise & quot ;. Ви знайдете їхню продукцію, включаючи змінні полки, стелажі для взуття та взуття тощо, всі вони розбиті і знову зібрані в організм. І тоді ви відчуєте їх бажання вільно рости.

Пакет Для Чаю

Seven Tea House

Пакет Для Чаю Бренд чайної зали, приймаючи зображення розливу та розсипання чаю вільно та неквапливо, концепція процесу заварювання чаю, сильна чи слабка, перетворюючись непередбачувано, як елемент малювання чаю під час дегустації чаю. Повсякденна принадність прийому чаю як чорнила та використання пальця як ручки, замальовуючи широкий розум родини чайного залу із ландшафтом. Оригінальний дизайн упаковки передає затишну атмосферу, виражаючи приємний час проживання життя чаєм.

Просування Бренду

Project Yellow

Просування Бренду Проект Жовтий - це всеосяжний мистецький проект, який будує візуальну концепцію "Все є жовтим". Згідно з ключовим баченням, у різних містах будуть виготовлятися великі зовнішні дисплеї, одночасно випускатимуться ряд культурних та творчих похідних. Як візуальний IP, Project Yellow має переконливий візуальний образ та енергійну кольорову гаму, щоб сформувати єдине ключове бачення, яке робить людей незабутніми. Підходить для широкомасштабної реклами в Інтернеті та офлайн та випуску візуальних похідних, це унікальний дизайнерський проект.

Візуальний Ip-Дизайн

Project Yellow

Візуальний Ip-Дизайн Проект Жовтий - це всеосяжний мистецький проект, який будує візуальну концепцію "Все є жовтим". Згідно з ключовим баченням, у різних містах будуть виготовлятися великі зовнішні дисплеї, одночасно випускатимуться ряд культурних та творчих похідних. Як візуальний IP, Project Yellow має переконливий візуальний образ та енергійну кольорову гаму, щоб сформувати єдине ключове бачення, яке робить людей незабутніми. Підходить для широкомасштабної реклами в Інтернеті та офлайн та випуску візуальних похідних, це унікальний дизайнерський проект.

Редизайн Фірмового Стилю

InterBrasil

Редизайн Фірмового Стилю Натхненням для переосмислення та переробки бренду стали зміни в модернізації та інтеграції в культуру компанії. Дизайн серця вже не міг бути зовнішнім для бренду, надихаючи партнерство як внутрішньо з працівниками, так і з клієнтами. Інтегральний союз між вигодами, відданістю та якістю обслуговування. Новий дизайн, від форми до кольорів, поєднав серце в B і хрест здоров’я в T. Два слова, з'єднані посередині, роблять логотип схожим на одне слово, один символ, що об'єднує R і B у серце.