Дизайн журналу
Дизайн журналу
Календар

calendar 2013 “Rocking Chair”

Календар Крісло-гойдалка - це самостійний настільний календар у формі мініатюрного крісла. Дотримуйтесь посібника, щоб зібрати крісло-гойдалки, яке гойдається туди-сюди, як справжнє. Показуйте поточний місяць на спинці крісла, а наступний місяць на сидінні. Життя з дизайном: Якісні дизайни здатні змінювати простір і трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні продукти розроблені за принципом "Життя з дизайном".

Календар

calendar 2013 “Town”

Календар The Town - це комплект для паперових виробів з частинами, які можна вільно зібрати в календар. Складайте будівлі в різних формах і насолоджуйтеся створенням свого маленького містечка. Життя з дизайном: Якісні дизайни здатні змінювати простір і трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні продукти розроблені за принципом "Життя з дизайном".

Календар

calendar 2013 “Module”

Календар Модуль є корисним тримісячним календарем з окремими фрагментами, які можуть бути об'єднані у вигляді трьох кубоподібних модулів для укладання, щоб ви могли вільно зібрати їх за вашою зручністю. Життя з дизайном: Якісні дизайни здатні змінювати простір і трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні продукти розроблені за принципом "Життя з дизайном".

Додатки Для Годинників

genuse

Додатки Для Годинників Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine - це ряд додатків для годин, спеціально винайдених для пристрою Watch Watch. Програми оригінальні, прості та естетичні в дизайні, від майбутніх етнічних через науково-фантастичний стиль до цифрових бізнес. Вся графіка графічних дисплеїв доступна в 9 кольорах - підходить до колекції Watch Watch. Зараз - чудовий момент для нового способу показу, читання та розуміння нашого часу. www.genuse.eu

Колекція Годинника

TTMM (after time)

Колекція Годинника ttmm представляє колекцію додатків для годинника, розроблену для смарт-годинників з чорно-білими екранами 144 × 168 пікселів, такими як Pebble та Kreyos. Тут ви знайдете 15 моделей простих, елегантних та естетичних додатків для годинника. Оскільки вони зроблені з чистої енергії, вони більше схожі на привидів, ніж на реальні речі. Ці годинники є найбільш економічними та екологічно чистими, що існували.