Дизайн журналу
Дизайн журналу
Календар

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Календар У калейдоскопській моді це календар із графікою, що перекривається, вирізаною різнокольоровими візерунками. Його дизайн із кольоровими візерунками, які можна змінити та персоналізувати, просто змінивши порядок аркушів, зображує творчі чутливості NTT COMWARE. Достатньо простору для письма, а лінійні рядки враховують функціональність, що робить його ідеальним як календар розкладу, який ви хочете використовувати для прикраси вашого особистого простору.

Упаковка Сорочки

EcoPack

Упаковка Сорочки Ця упаковка сорочки виділяє форму звичайної упаковки, не використовуючи жодної пластикової. Використовуючи існуючий потік відходів та процес виготовлення, цей продукт не тільки дуже простий у виробництві, але і дуже простий утилізацією, основний матеріал компостується ні до чого. Продукт можна спершу натиснути, а потім ототожнити з брендингом компанії за допомогою штампування та друку, щоб створити унікальний структурний продукт, який виглядає і відчуває себе дуже різним і цікавим. Естетика та користувальницький інтерфейс дотримувалися такої ж високої поваги, як і стабільність продукту.

Консоль

Qadem Hooks

Консоль Qadem Hooks - це мистецький твір з функцією консолі, натхненною природою. Він складається з різних пофарбованих зелених старих гачків, які використовували разом із Qadem (заднє сідло старого дерев'яного мула) для транспортування пшениці з одного села в інше. зі скляною панеллю зверху.

Консоль

Mabrada

Консоль Унікальна консоль з пофарбованого дерева з кам'яною обробкою, демонструючи стару автентичну кавомолку, яка повертається до епохи осману. Іорданський кулер для кави (Мабрада) був відтворений і ліпний, щоб стояти як одна з ніжок на протилежній стороні консолі, де сидить шліфувальна машина, створюючи захоплюючий шматок для фойє чи вітальні.

Фірмовий Стиль

Jae Murphy

Фірмовий Стиль Негативний простір використовується, тому що він викликає цікавість глядачів, і як тільки вони відчувають цей момент Ага, їм це миттєво подобається і запам'ятовує. У логотипі знаків є ініціали J, M, камера та штатив, вбудовані в пробіл. Оскільки Дже Мерфі часто фотографує дітей, великі сходи, сформовані на ім’я, та низько розміщена камера дозволяють привітати дітей. Завдяки дизайну фірмового стилю надалі розвивається негативна космічна ідея з логотипу. Це додає нового виміру кожному предмету і робить гасло «Нечастий погляд на звичайне» справдитися.

Двомісний

Mowraj

Двомісний Моврадж - двомісний, створений для втілення духу етнічного єгипетського та готичного стилів. Його форма була похідна від Нораґра, єгипетська версія молотарки розроблена для втілення готичного чуття без шкоди для її етнічної допотопної сутності. Дизайн є чорним лаком, на якому зображені етнічні єгипетські гравюри на руках і ногах, а також багата оксамитова оббивка, що комплектується болтами та тягнутими кільцями, що надає їй середньовічний викид, як готичний вигляд.