Дизайн журналу
Дизайн журналу
Вручення Премії

Awards show

Вручення Премії Цей святковий етап був розроблений з неповторним виглядом і вимагав гнучкості в презентації музичного шоу та кількох різних нагород. Декоративні вироби були внутрішньо освітлені, щоб сприяти цій гнучкості та включали літаючі елементи як частину набору, які пролітали під час шоу. Це була презентація та щорічна церемонія нагородження некомерційної організації.

Флакон

North Sea Spirits

Флакон Дизайн пляшки North Sea Spirits натхненний унікальною природою Sylt і включає в себе чистоту і прозорість цього середовища. На відміну від інших пляшок, Північноморські сприти повністю покриті небарвним поверхневим покриттям. Логотип містить Stranddistel, квітку, що існує лише в Кампені / Сільті. Кожен з 6 ароматів визначається одним певним кольором, тоді як вміст 4-х змішаних напоїв ідентичний кольору пляшки. Покриття покриває поверхню м'якою і теплою рукою, а вага додає ціннісного сприйняття.

Вінілова Платівка

Tropical Lighthouse

Вінілова Платівка Останній 9 - це музичний блог без жанрових обмежень; його особливістю є покриття форми краплі та зв’язок між візуальною складовою та музикою. Останні 9 створюють музичні збірки, кожна з яких містить основну музичну тему, відображену у візуальній концепції. Тропічний маяк - це 15-та збірка серії. Проект був натхненний звуками тропічного лісу, а головне натхнення - музика художника та музиканта Мтендере Мандова. Обкладинка, промо-відео та упаковка вінілових дисків були розроблені в рамках цього проекту.

Кулінарний Спрей

Urban Cuisine

Кулінарний Спрей Вулична кухня - це місце ароматів, речовин, зітхань та секретів. Але також про сюрпризи, концепції, кольори та спогади. Це сайт для створення. Якісний контент вже не є основною умовою для приваблення, тепер ключовим є додавання емоційного досвіду. З цією упаковкою шеф-кухар стає «графіті художником», а клієнт стає арт-глядачем. Нове оригінальне та творче емоційне враження: Urban Cuisine. Рецепт не має душі, саме кухар повинен дати душу рецепту.

Візуальна Ідентичність Пекарні

Mangata Patisserie

Візуальна Ідентичність Пекарні Mångata візуалізується шведською мовою як романтична сцена, блискуче, дорожнє відображення місяця створюється у нічному морі. Сцена є візуально привабливою і достатньо особливою для створення іміджу бренду. Колірна палітра, чорно-золота, імітує атмосферу темного моря, також додала бренду загадковий, розкішний штрих.

Брендінг Напоїв Та Упаковка

Jus Cold Pressed Juicery

Брендінг Напоїв Та Упаковка Логотип та упаковка були розроблені місцевою фірмою M - N Associates. Упаковка підходить до правильного балансу між молоддю та стегном, але також якось красивою. Білий логотип шовкографії є контрастним проти кольорового вмісту, а біла шапочка акцентує його. Трикутна структура пляшки чудово підходить для створення трьох окремих панелей, однієї для логотипу та двох для інформації, особливо детальної інформації про круглі кути.