Дизайн журналу
Дизайн журналу
Книга

Brazilian Cliches

Книга "Бразильські кліше" були складені з використанням зображень із старого каталогу бразильських кліше з високого друку. Але причина його назви пояснюється не лише кліше, використаним для композиції його ілюстрацій. З кожною сторінкою ми стикаємося з іншими типами бразильських кліше: історичними, як, наприклад, приїзд португальців, катехізація корінних індіанців, кава та золотий економічний цикл ... вона включає навіть сучасні бразильські кліше, сповнені пробок, борги, закриті кондомініуми та відчуження - представлені у неповажній сучасній візуальній розповіді.

Органічна Оливкова Олія

Epsilon

Органічна Оливкова Олія Оливкова олія Epsilon - продукт обмеженого випуску з органічних оливкових гаїв. Весь виробничий процес проводиться вручну, використовуючи традиційні методи, і оливкова олія розливається нефільтрована. Ми розробили цю упаковку, бажаючи гарантувати, що споживач чутливих компонентів високопоживного продукту буде отримувати з млини без будь-яких змін. Ми використовуємо пляшку Quadrotta, захищену обгорткою, перев’язуємо шкірою і поміщаємо в дерев'яну коробку ручної роботи, запечатану герметичним воском. Тож споживачі знають, що продукт надходив безпосередньо з млина без будь-якого втручання.

Календар

calendar 2013 “Safari”

Календар Сафарі - це паперовий календар тварин. Просто натисніть на деталі, складіть і закріпіть для завершення. Зробіть 2011 рік роком зустрічей дикої природи! Життя з дизайном: Якісні дизайни здатні змінювати простір і трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні продукти розроблені за принципом "Життя з дизайном".

Вхідний Стіл

organica

Вхідний Стіл ORGANICA - філософський образ Фабріціо будь-якої органічної системи, в якій всі частини взаємопов'язані для існування. Конструкція ґрунтувалася на складності людського тіла та попередньої концепції людини. Глядача ведуть у піднесену подорож. Дверний прохід до цієї поїздки - це дві масивні дерев’яні форми, які сприймаються як легені, то алюмінієвий вал із роз’ємами, що нагадує хребет. Глядач може знайти скручені прути, схожі на артерії, форму, яку можна інтерпретувати як орган, а фінал - гарне шаблонне скло, міцне, але тендітне, як і шкіра людини.

Календар

calendar 2013 “Farm”

Календар Ферма - це календар з паперових наборів для тварин. Повністю зібраний він робить чудову мініатюрну ферму в комплекті з шістьма різними тваринами. Життя з дизайном: Якісні дизайни здатні змінювати простір і трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні продукти розроблені за принципом "Життя з дизайном".