Дизайн журналу
Дизайн журналу
Бездротові Колонки

FiPo

Бездротові Колонки FiPo (скорочена форма "Fire Power") своїм привабливим дизайном називає глибоке проникнення звуку в кісткові клітини як натхнення дизайну. Мета полягає в тому, щоб видавати звук високої потужності та якості в кістки тіла та клітини його. Це дозволяє користувачеві підключити динамік до мобільного телефону, ноутбука, планшетів та інших пристроїв через Bluetooth. Кут розміщення динаміка був розроблений відповідно до ергономічних стандартів. Більше того, динамік здатний відокремити його від скляної основи, що дозволяє користувачеві заряджати його.

Освітлення Велосипедів

Safira Griplight

Освітлення Велосипедів SAFIRA натхненний наміром вирішити брудні аксесуари на рулі для сучасних велосипедистів. Інтегруючи передню лампу та індикатор напрямку в рукоятку, блискуче досягти мети. Також, використовуючи простір порожнистої ручки в якості салону акумулятора, максимально збільшується потужність електроенергії. Завдяки поєднанню рукоятки, світла велосипеда, індикатора напрямку та салону акумуляторної батареї, SAFIRA стає найбільш компактною та актуальною потужною системою освітлення велосипедів.

Освітлення Велосипедів

Astra Stylish Bike Lamp

Освітлення Велосипедів Astra - це одноразовий велосипедний світильник з революційним алюмінієвим корпусом. Astra чудово поєднує жорстке кріплення та легке тіло для чистого та стильного результату. Одностороння алюмінієва рука не тільки міцна, але й дозволяє Astra плавати на середині руль, що забезпечує найширший діапазон променя. Астра має ідеальну лінію відрізання, промінь не буде викликати відблисків у людей з іншого боку дороги. Astra дає велосипеді пару блискучих очей, що освітлюють дорогу.

Візка З Охолодженим Сиром

Keza

Візка З Охолодженим Сиром Патрік Сарран створив сирний візок Keza в 2008 році. Переважно інструмент, цей візок також повинен викликати цікавість відвідувачів. Це досягається за допомогою стилізованої лакованої дерев’яної конструкції, зібраної на промислові колеса. Відкриваючи затвор і розгортаючи його внутрішні полиці, візок виявляє велику презентаційну таблицю з дозрілими сирами. Використовуючи цю стадію опори, офіціант може прийняти відповідну мову тіла.

Знімні Столи

iLOK

Знімні Столи Дизайн Патріка Саррана перегукується з відомою формулою, придуманою Луї Салліваном "Форма слідує за функцією". У цьому дусі таблиці iLOK були розроблені, щоб визначити пріоритетність легкості, міцності та модульності. Це стало можливим завдяки дерев’яному композитному матеріалу стільниць, дугоподібної геометрії ніжок та структурних кронштейнів, закріплених усередині стільникового серця. Використовуючи косий перехід для основи, корисний простір отримують внизу. Нарешті, з бруса виходить теплий естетик, який дуже цінується вишуканими закусками.

Підвісна Лампа

Snow drop

Підвісна Лампа Snow Drop - це стельове та модульне освітлення. Його зручністю є регулювання його світності модуляцією завдяки гладкій шківі. Крок за кроком, граючи з противагою, користувач може збільшити і зменшити світність. Модуляція цієї конструкції нагадує різні етапи цвітіння підсніжника від початку тетраедром до кінця чотирма фракталами трикутника. Старовинна бурштинова кулька Едісона вставляється в чотиригранну ексклюзивну коробку, виготовлену з опалесцентного білого сплетення, коли конструкція закрита.