Дизайн журналу
Дизайн журналу
Комерційна Анімація

Simplest Happiness

Комерційна Анімація У китайському зодіаку 2019 рік - рік свині, тому Йен С розробив нарізану свиню, і це каламбур у «багатьох гарячих фільмах» китайською мовою. Щасливі персонажі узгоджуються із зображенням каналу та із щасливими почуттями, які канал хоче подарувати своїй аудиторії. Відео - це поєднання чотирьох елементів фільму. Діти, які грають, можуть найкраще показати чисте щастя, і сподіваються, що у глядачів будуть такі самі відчуття, що переглядають фільм.

Просування Подій

Typographic Posters

Просування Подій Типографічні плакати - це колекція плакатів, зроблених протягом 2013 та 2015 років. Цей проект передбачає експериментальне використання типографії за допомогою використання ліній, візерунків та ізометричної перспективи, які породжують унікальний перцептивний досвід. Кожен із цих плакатів є викликом для спілкування лише з використанням типу. 1. Плакат до святкування 40-річчя Фелікса Белтрана. 2. Плакат до святкування 25-ї річниці Гештальт-інституту. 3. Плакат на знак протесту проти зниклих 43 студентів у Мексиці. 4. Плакат для дизайнерської конференції Passion & Design V. 5. Тринадцять звуків Джуліана Карілло.

Носіння Розкішного Мистецтва

Animal Instinct

Носіння Розкішного Мистецтва Кріпосна колекція розкішних мистецьких мистецьких скульпторів та ювелірів Нью-Йорка Крістофера Роса Animal Instinct - це серія художніх натхненних, обмежених видань, вигадливо виготовлених самим художником з античного срібного срібла, 24-каратового золота та богемного скла. Скульптурні пояси, вміло розмиваючи межі між мистецтвом, ювелірними виробами, високою модою та розкішним дизайном, створюють унікальні, провокаційні висловлювання, які приносять в організм концепцію тваринного мистецтва. Надання розширення можливостей, привабливих і оригінальних, позачасових висловлювань - це дослідження інстинкту жіночої тварини у скульптурній формі.

Цифрове Перетворення

Tigi

Цифрове Перетворення Одне з найвідоміших утворень в моді волосся збирається зробити хоробрий крок у цифровій релевантності. Переробленням діапазонів Professional dot com та Tigi Color Copyright було керовано поєднанням замовленого вмісту, створеного художниками, залучення сучасних фотографів та ще небачених дизайнерських виразів у цифровому форматі. Тонкі, але різкі контрасти між технікою і ремеслом. Нарешті, керівництво Тігі шляхом здорового поетапного підходу до справжньої цифрової трансформації від 0 до 100.

Обізнаність Та Рекламна Кампанія

O3JECT

Обізнаність Та Рекламна Кампанія Оскільки приватний простір стане цінним ресурсом у майбутньому, зростаюча потреба у визначенні та дизайні цього приміщення є важливим питанням у сучасності. O3JECT прагне виготовити та рекламувати простір, захищений від крана, як естетично привабливе нагадування про невідоме майбутнє. Ручний, закритий та провідний куб, побудований за принципом Фарадейської клітки, втілює знакову матеріалізацію, здавалося б, утопічної кімнати, рекламованої завдяки всебічному дизайну кампанії.

Типографічний Проект

Reflexio

Типографічний Проект Експериментальний типографічний проект, який поєднує відображення на дзеркалі з паперовими літерами, вирізаними однією з його осей. Це призводить до модульних композицій, які колись сфотографували, пропонують тривимірні зображення. Проект використовує магію та візуальну суперечність для переходу від цифрової мови до аналогового світу. Побудова літер на дзеркалі створює нові реалії з відображенням, які не є ні істиною, ні хибністю.