Дизайн журналу
Дизайн журналу
Упаковка Рису

Songhua River

Упаковка Рису Songhua River Rice - це високоякісний рисовий продукт, що входить до групи продуктів харчування SOURCEAGE. Оскільки традиційний китайський фестиваль - наближається весняний фестиваль, вони створюють за допомогою красиво упакованого рисового продукту подарунки покупцям подарунків весняного фестивалю, тому загальний дизайн повинен відповідати святковою атмосферою весняного фестивалю, підкреслюючи традиційні китайські культурні елементи і сприятливий добрий сенс.

Скульптурна Установка

Superegg

Скульптурна Установка Superegg являє собою швидке розмноження кавових капсул одноразового використання, що символізує зручність людини та її вплив на навколишнє середовище. Виявившись левітованою над землею, текстурованою геометричною формою суперрегг, задокументованою математиком Габріелем Ламе, є пунктиром випадкові відкинуті кавові капсули, розташовані в ідеальні лінії. Вісцеральний досвід залучає глядача з усіх ракурсів і відстаней. Понад 3000 капсул було зібрано за допомогою заклику до дій у соціальних мережах та місцевій громаді. Superegg дозволяє глядачеві переглядати відходи та заохочувати нові звички переробки.

Подарунковий Набір Для Гурманів

Saintly Flavours

Подарунковий Набір Для Гурманів Saintly Flavors - подарунковий набір для гурманів, який орієнтований на споживачів магазинів високого класу. Слідуючи тенденції, в якій їжа та їдальня стали модними, натхнення для проекту приходить з тематики католицизму Met Gala 2018 року. Джеремі Бонгу Канг намагався створити вигляд, який кидається в очі споживачам крамниць високого класу, використовуючи прикрашений і традиційний офортний стиль ілюстрацій для представлення багатої традиції мистецтва та високоякісного приготування їжі в католицьких монастирях.

Публічний Художній Простір

Dachuan Lane Art Installation

Публічний Художній Простір Провулок Дачуань Ченду, Західний берег річки Цзіньцзян, - це історична вулиця, що з'єднує руїни стіни міста Східних воріт Ченду. У проекті арку провулку Дачуань в історії було перебудовано старим способом на початковій вулиці, а історію цієї вулиці розповіла вулична арт-інсталяція. Втручання арт-інсталяції є своєрідним носієм для продовження та передачі історій. Він не тільки відтворює сліди історичних вулиць та провулків, які були знесені, але й забезпечує своєрідну температуру міської пам’яті для нових вулиць та провулків.

Візуальна Комунікація

Plates

Візуальна Комунікація Для демонстрації різних відділів господарського магазину Didyk Pictures виникла ідея представити їх у вигляді декількох табличок з різними предметами обладнання, які подаються в ресторані. Білий фон і білий посуд допомагають підкреслити подані предмети і полегшують відвідувачам магазину пошук певного відділу. Зображення також використовувались на рекламних щитах та плакатах розміром 6х3 метри у громадському транспорті по всій Естонії. Білий фон і проста композиція дозволяють сприймати це рекламне повідомлення навіть людині, яка проїжджає на машині.

Скульптура

Iceberg

Скульптура Айсберги - це внутрішні скульптури. Поєднуючи гори, можна побудувати гірські хребти, ментальні пейзажі зі скла. Поверхня кожного предмета з переробленого скла унікальна. Таким чином, кожен об’єкт має унікальний характер, душу. Скульптури розміщені вручну, підписані та пронумеровані у Фінляндії. Основна філософія скульптури Айсберга - відображення змін клімату. Тому використовуваний матеріал - це вторинне скло.