Дизайн журналу
Дизайн журналу
Складані Окуляри

Blooming

Складані Окуляри Дизайн окулярів Sonja був натхненний квітучими квітами та ранніми оправами для окулярів. Поєднуючи органічні форми природи та функціональні елементи окулярів окулярів, дизайнер розробив конвертований предмет, яким легко можна керувати, надаючи декілька різних поглядів. Виріб також був розроблений з практичною можливістю складання, займаючи якомога менше місця в сумці. Лінзи виготовляються з оргскла з лазерного вирізу з квітковими відбитками Орхідеї, а рамки виготовляються вручну, використовуючи латунь із золотим покриттям 18 к.

Багатофункціональні Сережки

Blue Daisy

Багатофункціональні Сережки Ромашка - це композитні квіти з двома квітками, об’єднаними в одну, внутрішню секцію та зовнішню пелюсткову секцію. Він символізує переплетення двох, що представляють справжню любов або кінцеву зв’язок. Дизайн поєднує унікальність квітки ромашки, що дозволяє власнику носити Блакитну ромашку різними способами. Вибір синіх сапфірів для пелюсток полягає в тому, щоб підкреслити натхнення для надії, бажання та любові. Жовті сапфіри, вибрані для центрального пелюстки квітки, охоплюють власника відчуття радості та гордості, надаючи користувачеві повний спокій і впевненість у прояві його елегантності.

Кулон

Eternal Union

Кулон Вічний союз Ольги Яцкаер, професіонального історика, який вирішив продовжити нову кар’єру ювелірного дизайнера, виглядає простим, але повноцінним. Дехто знайде в ньому штрих кельтських прикрас або навіть вузол Геракла. Штука представляє одну нескінченну форму, схожу на дві взаємопов’язані форми. Цей ефект створюється через сітчасті лінії, вигравірувані на деталі. Іншими словами - двоє пов'язані між собою як одне, а одне - це об'єднання двох.

Колекція Ювелірних Виробів

Ataraxia

Колекція Ювелірних Виробів Поєднуючись з модою та передовими технологіями, проект має на меті створити ювелірні вироби, які зможуть перетворити старі готичні елементи в новий стиль, обговорюючи потенціал традиційного в сучасному контексті. Завдяки інтересу до того, як готичні вібрації впливають на аудиторію, проект намагається спровокувати унікальний індивідуальний досвід завдяки грайливій взаємодії, досліджуючи взаємозв’язок між дизайном та носієм. Синтетичні дорогоцінні камені, як матеріал, що знижує екологічний відбиток, були розрізані на незвичайно плоскі поверхні, щоб кинути свої кольори на шкіру для посилення взаємодії.

Кольєр

Eves Weapon

Кольєр Зброя Єви виготовлена з 750 каратних троянд і білого золота. Він містить 110 алмазів (20.2ct) і складається з 62 сегментів. Усі вони мають два абсолютно різних вигляду: З виду збоку сегменти мають яблучну форму, зверху видно V-подібні лінії. Кожен сегмент розділений набік, щоб створити ефект пружинного навантаження, утримуючи алмази - алмази утримуються тільки натягом. Це вигідно підкреслює яскравість, блиск і максимально видиме сяйво алмазу. Це дозволяє отримати надзвичайно легкий і чіткий дизайн, незважаючи на розмір намиста.

Перстень

Wishing Well

Перстень Відвідавши у своєму сні розовий сад, Тіппі натрапила на бажаючу криницю, оточену трояндами. Там вона зазирнула в криницю і побачила відбиток нічних зірок і загадала бажання. Нічні зірки представлені діамантами, а рубін символізує її найглибшу пристрасть, мрії та сподівання, які вона здійснила біля колодязя. Ця конструкція відрізняється власноруч розрізом троянд, шестигранним рубіновим кігтом із 14K твердого золота. Маленькі листя вирізані, щоб показати текстуру природного листя. Діапазон кільця підтримує плоский верх і трохи загинається всередину. Розміри кілець повинні бути обчислені математично.