Дизайн журналу
Дизайн журналу
Пальто, Яке Можна Конвертувати

Eco Furs

Пальто, Яке Можна Конвертувати Пальто, яке може бути 7-в-1, надихає зайнятих кар'єрних дам, які вибирають унікальний, екологічний та функціональний щоденний гардероб. У ньому старий, але знову модний, скандинавський текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний одяг - це хутряний одяг. Різниця полягає в деталях і дружелюбності до тварин та довкілля. Протягом багатьох років Eco Furs пройшли випробування в різних зимових кліматах Європи, що допомогло вдосконалити якості цього пальто та інших останніх деталей досконалості.

Одяг

Bamboo lattice

Одяг У В'єтнамі ми бачимо техніку бамбукової решітки у багатьох виробах, таких як човни, меблі, клітка для курки, ліхтарі ... Бамбукова решітка міцна, недорога та проста у виготовленні. Моє бачення - створити курортну моду одягу, яка буде захоплюючою та витонченою, витонченою та чарівною. Я застосував цю деталь з бамбукової решітки на деяких моїх моди, перетворивши сирі, жорсткі звичайні решітки на м'які матеріали. Мої дизайни поєднують традицію із сучасною формою, твердістю гратчастого малюнка та м'якістю піску з тонких тканин. Моя увага зосереджена на формі та деталях, що приносить чарівність та жіночність для власника.

Діамантове Кільце

The Great Goddess Isida

Діамантове Кільце Isida - це 14К золоте кільце, яке ковзає на пальці, щоб створити чарівний вигляд. Фасад кільця Ісіда прикрашений унікальними елементами, такими як алмази, аметисти, цитрини, цаворит, топаз і доповнений білим і жовтим золотом. Кожен шматок має свій визначений матеріал, що робить його унікальним. Крім того, плоский скляний фасад на нарізаних дорогоцінних каменях відображає різні промені світла в різних амбіонах, додаючи кільцю ексклюзивний характер.

Намисто

Scar is No More a Scar

Намисто Дизайн має за собою драматичну болісну історію. Це було натхнене моїм незабутнім незручним шрамом на моєму тілі, який був спалений сильним феєрверком, коли мені було 12 років. Намагаючись прикрити його татуюванням, татуювальник попередив мене, що гірше буде прикрити відлякування. У кожного свій шрам, у кожного своя незабутня болюча історія чи історія, найкращим рішенням для зцілення є навчитися протистояти йому та сильно долати його, а не приховувати чи намагатися втекти від нього. Тому я сподіваюся, що люди, які носять мої прикраси, можуть відчувати себе сильнішими та позитивнішими.

Підключений Годинник

COOKOO

Підключений Годинник COOKOO ™ - перший у світі дизайнерський смарт-годинник, який поєднує аналоговий рух з цифровим дисплеєм. З емблематичним дизайном для своїх надзвичайно чистих ліній та розумних функцій годинник відображає бажані сповіщення зі свого смартфона чи iPad. Завдяки COOKOO App ™ користувачі залишаються під контролем свого зв’язаного життя, вибираючи, які сповіщення та сповіщення хочуть отримувати право на зап’ястя. Натискання настроюваної кнопки COMMAND дозволить віддалено запустити камеру, відтворення музики на пульті дистанційного керування, реєстрацію Facebook однією кнопкою та багато інших параметрів.

Чохол Для Ноутбука

Olga

Чохол Для Ноутбука Корпус для ноутбука зі спеціальним ремінцем і спеціально закріпіть іншу систему чохлів. За матеріал я взяв вторинну шкіру. Є кілька кольорів, з яких кожен може підібрати свій власний. Моєю метою було зробити простий, цікавий чохол для ноутбука, де легко доглядати за системою догляду та де ви можете зафіксувати інший футляр, якщо вам доведеться носити із собою для перевірки Mac book pro та Ipad або mini Ipad. Ви можете носити парасольку або газету під футляром. Легко змінюється кейс для кожного попиту.