Дизайн журналу
Дизайн журналу
Набір Для Приготування Вогню

Firo

Набір Для Приготування Вогню FIRO - це багатофункціональний та портативний кулінарний набір вагою 5 кг для кожного відкритого вогню. Піч вміщує 4 горщики, прикріплені до знімних конструкцій рейкових комод із поворотною підставкою для підтримки рівня їжі. Таким чином, FIRO можна легко та безпечно використовувати як шухляда без розливу їжі, поки піч лежить на півдорозі у вогні. Горщики використовуються для приготування їжі та їжі та обробляються столовим приладом, який затискає в кожній стороні горщики, щоб переносити їх у теплоізоляційні кишені, поки гарячі. Він також включає ковдру, яка також є сумкою, яка вміщує все корисне обладнання.

Килим

feltstone rug

Килим Килим з повстяного каменю дає оптичну ілюзію справжніх каменів. Використання різних видів вовни доповнює вигляд килима. Камені відрізняються один від одного розмірами, кольором і високою - поверхня виглядає як на природі. Деякі з них мають ефект моху. Кожна галька має пінну серцевину, яка оточена 100% вовни. На основі цього м'якого ядра кожна порода видавлюється під тиском. Підкладка килимка - це прозорий килимок. Камені зшиваються разом і з килимом.

Модульний Диван

Laguna

Модульний Диван Дизайнерські сидіння Laguna - це велика сучасна колекція модульних диванів та лавок. Розроблений італійським архітектором Оленою Тревісан з урахуванням корпоративної зони для відпочинку, це підходяще рішення для великих або малих прийомних приміщень та пробійних приміщень. Вигнуті, круглі та прямі диванні модулі з ручками та без них, всі вони легко поєднуватимуться із відповідними журнальними столиками, щоб забезпечити гнучкість для створення декількох схем дизайну інтер’єру.

Кран

Moon

Кран Цей органічний вигляд змішувача та безперервність кривих надихнув фазу півмісяця. Місячний змішувач для ванної кімнати поєднує як корпус, так і ручку в унікальній формі. Круглий поперечний переріз піднімається від нижньої частини крана до випускного носика, створюючи профіль Місячного крана. Чистий зріз відокремлює корпус від ручки, зберігаючи обсяг компактним.

Лампа

Jal

Лампа Просто інша лампа, Jal, заснована на трьох основних принципах: простота, якість та чистота. Він передбачає простоту конструкції, якість матеріалів та чистоту призначення виробу. Це було основним, але також надало значення і склу, і світлу в рівній мірі. Через це Jal можна використовувати різними способами, форматами та контекстами.

Робот Допомоги

Spoutnic

Робот Допомоги Spoutnic - це опорний робот, призначений для навчання курей, що лежать у гніздових ящиках. Кури піднімаються на підході і повертаються до гнізда. Зазвичай заводчику доводиться обходити всі свої будівлі щогодини або навіть півгодини на піку кладки, щоб запобігти курам відкладати свої яйця на землю. Невеликий автономний робот Spoutnic легко проходить під ланцюгами живлення і може циркулювати по всій будівлі. Його акумулятор тримає день і заряджається за одну ніч. Це звільняє селекціонерів від виснажливого і тривалого завдання, дозволяючи кращий урожай і обмежуючи кількість виведених з яєць яєць.