Дизайн журналу
Дизайн журналу
Закладка

Brainfood

Закладка Закладки Brainfood - це гумористичний підхід до читацької діяльності як "їжі для мозку", тому вони формуються ложкою, виделкою та ножем! Залежно від вашого читання, типу літератури, ви можете вибрати відповідну форму, наприклад. для романтики та любовних історій віддайте перевагу закладці ложки, для філософії та поезії форму вилки, а для комедійних та наукових читань ви можете вибрати ніж. Закладки мають багато тем. Ось грецька їжа, грецьке літо та грецькі мотиви, як нова дизайнерська пропозиція традиційного грецького сувеніру.

Назва проекту : Brainfood, Ім'я дизайнерів : Natasha Chatziangeli, Прізвище клієнта : Natasha Chatziangeli Design Studio.

Brainfood Закладка

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.