Дизайн журналу
Дизайн журналу
Закладка

Brainfood

Закладка Закладки Brainfood - це гумористичний підхід до читацької діяльності як "їжі для мозку", тому вони формуються ложкою, виделкою та ножем! Залежно від вашого читання, типу літератури, ви можете вибрати відповідну форму, наприклад. для романтики та любовних історій віддайте перевагу закладці ложки, для філософії та поезії форму вилки, а для комедійних та наукових читань ви можете вибрати ніж. Закладки мають багато тем. Ось грецька їжа, грецьке літо та грецькі мотиви, як нова дизайнерська пропозиція традиційного грецького сувеніру.

Назва проекту : Brainfood, Ім'я дизайнерів : Natasha Chatziangeli, Прізвище клієнта : Natasha Chatziangeli Design Studio.

Brainfood Закладка

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.